tiistai 26. joulukuuta 2017

Christmas gifts 2017

Mukavaa tapaninpäivää! :)
Miten teillä on sujunut joulun vietto?
Mä oon nyt aatonaatosta asti ollut Vuokatissa viettämässä joulua perheen kanssa. Ollaan syöty jouluruokia- ja herkkuja, käyty ulkoilemassa, saunottu, katsottu elokuvia ja vain oltu rennosti. Ihan mukava joulu on ollut. 
Eilen illalla ehdin vähän kuvailla joululahjoja ja ajattelin nyt tehdä pienen postauksen niistä. Lahjat eivät oo mulle mikään pääasia joulussa, mutta ihan kivahan niitä on saada. Mulla ei ollut tänä vuonna mitään erityisiä lahjatoiveita paitsi yksi juttu, jonka näettekin heti ensimmäisenä. Tällaisia lahjoja paketeista paljastui tänä vuonna. :) 


Olin toivonut tällaista pientä bluetooth-kaiutinta, jolla pystyisi kuuntelemaan musiikkia ja radiota, sillä mulla tällä hetkellä olevasta radiosta on mennyt kuuluvuus tosi huonoksi ja myöskään tietokoneelta musiikkia ei hirveän hyvällä äänenlaadulla pysty kuuntelemaan. Tämä sopii väriltään myös hyvin mun sisustukseen. Tämän sain vanhemmilta. 


Lisäksi sain vanhemmilta tällaisen söpön kissakuvioisen yöpuvun. 


Poikaystävältä sain kivat Tommy Hilfigerin korvikset. Nämä sopii hyvin mun tyyliin ja ovatkin jo nyt päässeet monena päivänä käyttöön.


Korvisten lisäksi sain mun viluvarpaille tällaiset tossut, jotka pystyy lämmittämään mikrossa, sillä niiden sisällä on lämpötyynyt. Ei tarvitse enää kovilla pakkasilla varpaiden palella.  :) 


Tämän koristepöllön ja kynsilakan sain isosiskolta. Eikö olekin söpö pöllö! Paketissa oli lisäksi myös suklaata, mutta niistä en ottanut kuvaa. :D 


Pikkusiskolta sain kynttilälyhdyn, karkkia ja leivontaan hauskan nuolijan, jota aion ainakin aluksi käyttää vain koristeena. Isoveljeltä sain s-ryhmän lahjakortin. 


Vaihdettiin myös yhden kaverin kanssa joululahjat ja sain kylpypyyhkeen sekä söpön Lindt'in suklaanallen. 

Mun mielestä nämä kaikki lahjat oli tosi kivoja, kiitos vielä lahjojenantajille!
Minkälaisia lahjoja te saitte tänä jouluna ja ootteko tehneet blogiinne lahjojen esittely-postauksia? 
  
❤ E
 

12 kommenttia:

  1. Voi että kuinka söpö toi Happy Plugs kaiutin! ♥ Ja ihanan pehmeännäköset tossut! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja siinä on kiva juttu myös se, että tuota kaiuttimen suojaa pystyy vaihtamaan, jos marmorikuvio alkaa joskus kyllästyttää. :D

      Poista
  2. Tosi nätti kaiutin ja korvikset! Jokainen näistä lahjoista on kyllä tosi sun näkönen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se on kyllä totta, kaikki näiden lahjojenantajat tuntee mut hyvin. :D

      Poista
  3. Oikein kivoja lahjoja! :) Etenkin nuo korvikset on aivan ihanat!! ♥

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
  4. Ihanat lahjat<3 upea toi kaiutin ja nuo korvikset! :)

    VastaaPoista
  5. Nuo korvikset on niin ihanat! Noi lämpötossutkin kelpaisi! :D
    Mä toivoin poikaystävältä lahjaksi tuota Lindtin nallea ja sen mä sainkin! :) Ja onnistui se tottakai muidenkin lahjojen suhteen niin kuin aina! :)

    VastaaPoista
  6. Ihania joululahjoja! ♥ Nuo tossut näyttää kyllä tosi lämpimiltä, kelpaisi kyllä mullekin tuollaiset :D Mä en oo vielä kerennyt tekemään lahjojen esittely postausta, mutta se tulee kyllä ihan tässä lähipäivien aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vielä en oo niitä ehtinyt testata, mutta heti kun meen takaisin Ouluun. :D Mun pitääkin sitten käydä lukemassa se. :)

      Poista