tiistai 16. helmikuuta 2016

Valentine's day ♥

Hei! ♥

Miten teidän viikonloppu ja ystävänpäivä meni? :)

Itse vietin ystävänpäivää tänä vuonna isosiskon kanssa. Ja oikeastaan jo ennen virallista päivää. :) Perjantaina käytiin keskustassa ostoksilla ja kahvittelemassa. Lauantai aamuna käytiin kylpylässä uimassa ja aamiaisella ja illasta sitten vielä sisko tuli yökylään. Syötiin hyvää ruokaa ja myöhemmin käytiin vähän juhlimassa Amarillossa. :)









Oli kyllä mukava viikonloppu, kiitos siitä siskolle vielä. ♥ Toivottavasti teillä muilla oli myös kivaa!

Kivaa viikonalkua!
♥ E





8 kommenttia:

  1. Kiva että sulla meni ystävänpäivä noinkin mukavissa merkeissä, ite taas kun en tehnyt yhtään mitään. :D Muutenkin kivan oloinen blogi, sait juuri ensimmäisen lukijan! ;)

    Mun blogin löydät osoitteesta http://kultakehykset.blogspot.fi/ :) Olisin tosi kiitollinen jos kävisit tsekkaamassa ja varsinkin jos kommentoit tai liityt lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitää käydä vastavierailulla sun blogissa. :)

      Poista
  2. Me käytiin poikaystävän kanssa Ruotisssa viettämässä romanttinen viikonloppu laivalla, joten tuli vähän pidempi ystävänpäivä vietettyä. Kiva, että sulla oli kiva ystispäivä!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ihanalta ystävänpäiväpuuhailulta! Itse myös päivää aikaisemmin vietin aikaa hyvän ystävän kanssa kokkaillen ja poikaystävän kanssa leffaillan merkeissä :)

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi, teilläpä on ollut ihana ystävänpäivä! :) Mä vietin myös ystävänpäivää vähän ennakoon pikkusiskon kanssa, siskotreffit on saletisti parhaita ♥ Sulla on ihana blogi ja ootte kummatkin kuin kaksi marjaa :) Mielenkiinnolla jään odottamaan uusia postauksia, by the way tuo hiusväri sopii sulle tosi hyvin. Ihanaa viikonloppua!

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista kommenteista! ♥
      Ja hyvää viikonloppua myös sulle! :)

      Poista
  5. nam mitä herkkuja! <3 olisimpa minäkin viettänyt noin kivaa ystävänpäivää. :) ihana blogi muutenkin ja liityn lukiijaksi.

    VastaaPoista