lauantai 12. maaliskuuta 2016

New in bedroom

Kävin eilen vähän shoppailemassa Kärkkäisellä pitkästä aikaa ja mukaan tarttui muutamia uusia sisustusjuttuja. Siellä on aika laaja valikoima sisustustavaroita ja mukaan tarttuu aina jotain kivaa omantyylistä. Oon jo ikuisuuden etsinyt makuuhuoneeseen sisustustikkaita, mutta en vain ole löytänyt mieluisia. Eilen ne vihdoin löytyi ja vieläpä edulliseen hintaan. Hintaa oli vain vähän yli parikymppiä. Saatoin olla hupaisa näky kävelemässä kotiin tikkaat kainalossa ja onnellinen hymy naamalla. Voihan materialismionnellisuus! :) 
Samalla reissulla nappasin mukaan pari kerää trikookudetta sekä virkkuukoukun. Suunnitelmissa olisi virkata pienet pitsimatot makuuhuoneeseen. Löysin myös söpön pienen kyltin ja seinätarran, joita en raaskinut jättää kauppaan. 






Tikkaat löysivät paikkansa sänkyä vastapäätä olevalta seinältä ja pöydän siirsin kulmaan ikkunan oikealle puolelle. Olinkin miettinyt jo jonkun aikaa pöydän paikan vaihtamista ja se kannatti. Huoneeseen tuntui tulevan heti enemmän tilaa. Myös seinätarralle löytyi heti paikka. Täältä voitte käydä kurkkaamassa miltä makuuhuone ennen näytti. 

Mitä tykkäätte ostoksista? Löytyykö täältä muita sisustustikkaisiin hurahtaneita? :) 

Tähän väliin haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita. On paljon kivempi tulla tänne kirjoittelemaan, kun tietää että siellä ruudun toisella puolella edes joku istuu lukemassa. ♥

Ihanaa viikonloppua! 
♥ E

4 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Ja nuo tikkaat on todella hienot, valot tekee mielettömän kivan näköiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noilla valopalloilla saa kyllä kivaa ilmettä. :)

      Poista
  2. Onpas ihania ostoksia ja kuvia! :)
    Mulla on blogissa arvonta jos haluat käydä kurkkaamassa ja osallistumassa.

    http://saninlifeblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Taidanpa käydä kurkkaamassa ellei ole jo liian myöhäistä. :)

      Poista