maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kurkkaus vaatekaappiin...

Viimeaikoina oon alkanut lukemaan entistä enemmän blogeja ja oon löytänyt monista blogeista myös paljon uusia postausideoita. Ennen en juurikaan etsinyt omaan blogiin postausideoita muiden blogeista, vaan yritin keksiä kaikki postausaiheet itse. Haaste-postauksia lukuunottamatta. 

Oon kuitenkin alkanut miettimään, että musta ideoiden etsiminen muiden blogeista on ok, kunhan ei kopioi mitään suoraan vaan tekee jutut omalla tyylillä. Silloin tällöin omat ideat voi olla vähissä, joten blogiin saa enemmän sisältöä uusia ideoita etsimällä. Mitä mieltä te muut ootte asiasta? :) 

Muutamassa seuraamassani blogissa oon nähnyt kurkkaus vaatekaappiin-postauksen ja tykkäsin ideasta, joten halusin tehdä itsekin samantyylisen postauksen. Muutamaan kohtaan en osannut valita vain yhtä vaatetta, hehe. Pidemmittä puheitta itse aiheeseen. :) 


Vaatekaapin uusimpana ostoksena löytyy H&M:n alesta löytynyt puuterin värinen satiinipusero. Oon tällä hetkellä jotenkin ihastunut satiinisiin puseroihin, ja multa löytyy lähes samanlaisia jo kahdessa muussakin värissä. Tätä en oo vielä ehtinyt käyttääkään, mutta pääsee varmasti pian käyttöön johonkin keväisempään asuun. :) 


Vanhinta ostosta oli hirveän vaikea miettiä, sillä mulla on kaapissa useita jo monia vuosia vanhoja vaatteita. Lopulta päädyin Ellokselta tilattuun farkkuiseen kesämekkoon ja Gina Tricotin smaragdinvihreään pitsiseen peplum-puseroon. Oisinkohan ostanut molemmat joskus lukion ykkösen jälkeisenä kesänä, lähes neljä vuotta sitten siis.


Tällä hetkellä vaatekaapin edullisin ostos on varmaankin tää Ellokselta viime syksynä tilattu ruutupaita, joka maksoi alennuksessa muistaakseni noin neljä euroa. Normaalihinta tällä oli lähemmäs kolmekymppiä, joten ei ollenkaan huono löytö. 


Tää kohta oli taas vaikea miettiä, mutta luulen, että tällä hetkellä yksi vaatekaapin kalleimmista ostoksista on mun ylioppilasmekko. Tää on myöskin Ellokselta tilattu ja on ranskalaisen Morgan de toi-merkin mallistoa. Musta tää on ihan kauhean ihana mekko enkä halua ikinä luopua tästä, vaikka omien yo-juhlien jälkeen tälle on tainnut olla käyttöä vain kerran. :D 


Edullisin ostos on ehdottomasti viime keväänä Elloksen alennusmyynnistä löytynyt nahkatakki. Maksoin tästä noin 35e, vaikka oikea hinta olisi ollut reilusti yli satasen ja tää on ihan oikeaa nahkaa, joten ihan huippulöytö siis! ♥ Erityisesti tykkään takin kivoista yksityiskohdista - vetoketjuista ja tikkauksista. 


Lempiostoksia oisin löytänyt varmaan kymmenen, mutta lopulta päädyin näihin kahteen. Cubukselta ostettuun vaaleankeltaiseen toppiin ja H&M:n alesta löytyneeseen tekonahkahameeseen. 
Toppi oli viime kesänä varmasti mun käytetyin kesävaate ja uskon, että tulee olemaan sitä myös ensi kesänä. Yleensä en käytä keltaisia vaatteita, mutta tää on musta aivan ihanan värinen ja sopii ruskettuneelle iholle! 
Tuollaista tekonahkahametta taas olin etsinyt kauan ja olin aika iloinen, kun löysin tän H&M:n alesta ennen joulua vain 12e hintaan. 


Turhia vaateostoksia multa löytyy enää varsin vähän, sillä oon laittanut pois kaikki vaatteet, joista en tykännyt tai joita ei vain tullut käytettyä. Joskus oon ostanut H&M:ltä värikkäitä sukkahousuja, joille ei ole ollut käyttöä, mutta jotka nyt jätin vielä kaappiin, sillä eihän sitä ikinä tiedä jos näille olisi vielä käyttöä vaikkapa jossain vappuasussa. Muuten vähän liian räikeitä mun makuun. 


Rakastan tätä mekkoa yli kaiken - väriä, mallia, tuota kultaista vetoketjua, selkäpuolelle solmittavaa nauhaa ja röyhelöhelmaa. MUTTA ärsyttävin ostos tää on sen takia, että yläosa on mulle aivan liian iso ja joudun pukemaan tän alle topin, eikä se näytä niin kivalta. Tilasin tän Nellyltä ylioppilasjuhlien jatkoille ja silloin käytin tätä mustan pitsisen bandeau-topin kanssa, joka näytti kyllä ihan kivalta. 


Mukavin ostos on ehdottomasti Onepiece, jonka kyllä sain muutama vuosi sitten joululahjaksi. Tän sisälle on ihana sukeltaa kun esimerkiksi viettää rentoa kotiviikonloppua. ♥ Lukioaikana myös ylioppilaskokeet tuli tehtyä tää päällä. :D 


Rohkein ostokseni on varmaankin tää Nellyltä viime kesänä tilattu englanninlakritsi kuvioinen kesämekko. Uskoisin tän kuosin olevan sellainen, ettei ihan jokainen tätä pukisi päälleen. :D Mutta mä tykkään tästä, rakastan tuota selässä olevaa ristikkokuviota ja en malta odottaa kesää, että saan taas pukeutua tähän! ♥


Käytännöllisimpiin ostoksiin kuuluu mun vaatekaapin kulmakivet - yksinkertaiset ja helposti  yhdisteltävät perusvaatteet, kuten mustat farkut, ruutupaidat ja yksiväriset neuleet. Gina Tricotin Molly-farkut kuuluu mun suosikeihin, en melkein osaa enää käyttää muita. :D


Tätä Cheap Mondayn t-paitaa käytin paljon lukioaikana. Tässä on jo reikiä ja saumat on menneet vinoon pesussa eikä pääkallot oo enää ihan mun tyyliä, mutta en vaan jostain syystä voi heittää tätä pois, joten käytän sitä edelleen yöpaitana. :D 

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Millaisia helmiä teidän vaatekaapeista löytyy? :) 

Kivaa viikonalkua!
♥ E

9 kommenttia:

  1. Tosi kiinnostava postaus! Tuo ylioppilasmekko on aivan ihanan värinen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Niin se kyllä on, mintunvihreä on yks mun lempiväreistä. :)

      Poista
  2. Toi ylppärimekko on kyllä aivan ihana!! Omastanikaan en halua luopua, vaikka tuskin tuun sitä koskaan enää käyttämään. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :)
      Mä voisin kyllä jopa käyttää tuota omaani vielä, ei oo vaan sattunut tulemaan sopivia juhlia vastaan. :D

      Poista
  3. Nää "kurkkaus vaatekaappiini" postaukset on todella kiinnostavia! Hauska lukea näitä :) Toi nahkatakki on kyllä ollut tosi hyvä löytö!!

    http://millattt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustakin nää on kyllä kivoja. :)
      Niinpä, satuin olemaan juuri oikeaan aikaan Elloksen alea selaamassa. :D

      Poista
  4. Tosi kiva postaus! Ja täysin samaa mieltä tuosta postausideoista ja kopioinnista; postausaiheet olisi loppuneet jo ajat sitten, jos samoista aiheista ei saisi kirjoittaa. Samasta aiheesta tehtyjä postauksia on kiva lukea, ja huomata kuinka erilaisia tyylejä ja muitakin ominaisuuksia ihmisillä on. Suoran kopioinnin tuomitsen jyrkästi.

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon! :)
    Ihan samoilla linjoilla mäkin oon!

    VastaaPoista
  6. Voi noi sun ylppärimekot (molemmat) on vaan niin ihania, etten kestä! 😍 ja mäkin tarviin nyt kevääksi jotain ihanan keltaista mun vaatekaappiin :D

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista