lauantai 22. heinäkuuta 2017

Kesälomareissun ostokset

Päätettiin viime viikolla veljen kanssa, että lähdetään tällä viikolla käymään pieni reissu jossakin päin Suomea. Ei oltu koskaan käyty Tuurin kyläkaupassa, mutta monesti on puhuttu, että siellä pitäisi kyllä joskus lähteä käymään. Joten matkakohdetta ei ollut vaikea päättää. :D 

Keskiviikko aamuna lähdettiin kohti Tuuria ja joskus iltapäivällä oltiin perillä. Paikan päällä meni useampi tunti shoppaillessa ja ihmetellessä kaikkea. Tuurista jatkettiin matkaa Vaasaan, jossa oltiin yksi yö hotellissa. Torstaina päivällä käytiin vielä vähän ajelemassa ja katselemassa muutamaa paikkaa Vaasassa ennen kuin lähdettiin paluumatkalle. 

Mulla ei oikeastaan ollut tarkoituksena shoppailla reissulla paljoa. Shoppailun lisäksi kiinnosti myös nähdä, miltä kyläkaupassa oikein näyttää kun oli nähnyt sen vain tv:ssä. Ja olihan se aivan yhtä valtava ja hieno kuin tv:stä näkynyt ohjelma on antanut ymmärtää. :D 

Onnistuin pitämään hyvin mun shoppailulupauksen, sillä kaupassa oli niin paljon tavaraa, että en millään osannut päättää mitä oikein haluaisin ostaa. Enkä halunnut ostaa mitään turhaakaan. Lisäksi halusin ostaa myös tuliaisia, enkä tuhlata kaikkia rahoja vain omiin ostoksiin. Löysin kuitenkin muutaman kivan (ja halvan :D) jutun myös itselle ja halusin tulla esittelemään ne tänne. :) 


meikkivoide 8,90, kynsilakat 1,50/kpl


huulivoide 1, kasvovoide 5,90pöytätabletti 2,50, tee 1,99

Reissun aikana tuli otettua jonkun verran myös muita kuvia ja niistä teen varmaan vielä oman postauksen, kunhan saan osan kuvista veljen kännykästä. :D 

Ootteko koskaan käyneet Tuurin kyläkaupassa ja mitä tykkäsitte paikasta? :) 

Kivaa viikonloppua!

❤ E

12 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan käynnyt Tuurissa enkä oo kattonu sitä ohjelmaakaan :D Mutta kaikki sitä hehkuttaa eli varmaan pakko joskus käydä :)

  VastaaPoista
 2. Tuuri on huikee paikka, käydään joka kesä ja toivottavasti se toteutuu tänäkin vuonna! Ihanat noi vaaleanpunaiset pöytätabletit :)

  VastaaPoista
 3. Tuuri on kyl kiva paikka. Asutaan noin tunnin matkan päässä siitä, joten siellä tulee kyl usein käytyä :D kivoja ostoksia oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta. :D Saa nähdä tuleeko itsellä käytyä enää uudelleen. :D
   Kiitti. :)

   Poista
 4. Kivoja juttuja oot löytäny :) Me käydään Tuurissa yleensä about 3-4 kertaa vuodessa, koska asutaan vähän yli tunnin päästä sieltä, mutta tänä vuonna on tullu käytyä jo enemmän johtuen varmaan siitä, että nyt on oma auto ja ajokortti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun on noin lyhyt matka, löytää kaikki ostokset sitten yhdestä paikkaa. :D

   Poista
 5. Kun olin pienempi käytiin joka kesä tuurissa!! Se on ihana paikka. Nyt en oo käynyt pariin vuoteen. :( mutta ihania ostoksia!

  VastaaPoista
 6. Ite kävin viime kesänä Tuurissa ja se oli kyllä aivan valtava paikka! Monta kertaa sinne tuli eksyttyä mutta onneksi aina löysi takaisin muiden luo :D Tosi kivoja ostoksia ja hyvin halvalla, pääsisipä tuonne nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se on kyllä tosi iso ja siellä joutuu helposti hukkaan jos eksyy porukasta. :D
   Kiitos! Nuo oli kyllä kaikki edullisia löytöjä. :)

   Poista