maanantai 22. tammikuuta 2018

Vuoden ensimmäisiä ostoksia, osa 2

Lupailin tehdä postauksen vielä lopuista tammikuun aikana tehdyistä ostoksista ja tässä se nyt olisi. En usko, että enää tässä kuussa tuun shoppailemaan, joten tein tämän nyt. Eipä normaalisti näin paljoa tule shoppailtua yhden kuukauden aikana, mutta nyt oli hyviä alennuksia ja mulla oli joululta käytössä vähän joululahjarahaa ja lisäksi lahjakortti, jotka tuli nyt käytettyä kerran löytyi kivoja juttuja. :)


Kun kävin viimeksi Kärkkäisellä, siellä oli loput jouluvalot myynnissä 60% alennuksella. Päätin katsoa, löytäisinkö sieltä jotain ei niin jouluisia valoja, joita voisi pitää vielä kevään tuloa odotellessa. Löysin tämän lasikuvun, jonka sisällä on led-valot. Tämä oli musta tosi kiva ja hintaa tälle jäi vain reilu 5€.


Lisäksi löysin valoketjun, jossa on timantinmuotoiset paperivarjostimet. Tästä ei ollut kaupassa ollenkaan mallikappaletta ja petyin vähän, kun huomasin kotona näiden näyttävän päällä ihan keltaisilta. Laitoin nämä kuitenkin yhden lasipurkin sisään koristeeksi (ilman valoa) ja siinä ne ovat ihan kivat. Näille jäi hintaa alle 4€.


Sokoksen alennusmyynneissä kävin pyörimässä vielä uudelleen, sillä mulla oli vielä lahjakorttia jäljellä. Löysin sieltä söpön lasin ja mukin meikkisiveltimiä varten. Säilytin niitä ennen tyhjissä Ikean kynttilälaseissa, joten nämä ovat kivemmat. ♥ Lasille jäi hintaa 5€ ja mukille 3€.


Sisko suositteli kokeilemaan hierontapalloja, kun oon valittanut lihasjumeista. :D Nämä löysin tokmannilta 5€ hintaan. Näistä olikin heti apua. Mulla on jo pidemmän aikaa ollut kyljet kipeät, jotkut pienet lihakset kylkiluiden välissä. Kokeilin hieroa niitä vähän näillä ja kivut hävisivät. :)


Samalla nappasin mukaan pari Sally Hansenin kynsilakkaa, kun olivat supertarjouksessa 1,50€/kpl. Näitä en oo koskaan aiemmin ostanut, sillä ovat aika kalliita normihinnalla. Geelilakkaa jo kokeilin ja vaikuttaa hyvältä.


Sitten Oriflamen tilauksen shoppailut, joista tulikin useampi kuva. Vähän innostun aina tilailemaan kaikkea, kun on kampanjahintoja ja lisäksi saa vielä edustaja-alennusta, niin voi edullisesti testailla kaikkea. :D En laittanut näihin mitään hintoja, mutta tuotteen nimeä klikkaamalla näkee Oriflamen sivulta kyseisen tuotteen.

Huomasin vasta nyt, että joistain tuotteista saa tilattua näytteitä ja päätin kokeilla niitä. En oo vielä koskaan omistanut silmänympärysvoidetta, mutta viime aikoina mun silmänalusista on tullut tummat ja silmänympärysiho on kuiva, joten noista voisi olla apua. Lisäksi tilasin muutamia keväisen sävyisiä huulipunia ja näytteet tuoksuista Memories flirting under fireflies, Sublime nature tuberose ja Volare gold.


En ollut tehnyt tilausta vielä synttäreiden jälkeen, joten sain tämän tilauksen mukana synttärilahjana Happydisiac-tuoksun. Tilasin itse tähän sopivan dödön. Mun mielestä näissä Oriflamen tuoksuissa on kivaa se, että yleensä samaa sarjaa löytyy joko dödö tai vartalovoide. Tykkään noista dödöistä, sillä niissä ei ole 48h suojaa, joka kaupan tuotteissa yleensä on. En tykkää siitä ominaisuudesta yhtään, sillä jos ei juuri hikoile sitä ei saa pois edes pesemällä. :D


Tilasin kerran aiemmin mattaisen huulilakan ja tykkäsin siitä. Nyt halusin kokeilla uutta Whipped cream-lakkaa. Otin siitä pirteän värisen sävyn Raspberry Cheesecake. Huulipunan kaveriksi otin Long wear-kynsilakan sävyssä Watermelon Punch. Molemmissa on oikeasti tummempi sävy kuin kuvassa näyttää. 


En oo viime aikoina ollut kovinkaan ahkera kasvonaamioiden käyttäjä joten tilasin myös niitä. Puhdistusvaahdon ja kasvoveden sain lahjaksi 100 kampanjapisteen tilauksesta. Näitä kiinnostaisi jo testata, mutta pitää käyttää ensin toiset loppuun. :)


Käsivoiteita tarvitsee aina, joten pari niitäkin nappasin ostoskoriin. Loving care on uusi tuotelinja ja tuotteissa oli ihana mieto tuoksu. Tyrni-käsivoide vaikutti myös kokeilemisen arvoiselta. Tarvitsin tilauksen arvoon vielä muutaman euron lisää, jotta sain kasaan 100 kampanjapistettä, joten viimeiseksi ostokseksi valikoitui vielä valkaiseva hammastahna. Tästä oli hyviä arvosteluita, joten täytyy kokeilla.


Paketin saapuessa tilaajalahjaksi paljastui myös söpö nalle sekä lompakko. Nalle pääsi istuskelemaan olohuoneeseen toisen nallen kaveriksi ja tuo lompakko oli myös ihan kiva, joten vaihdoin sen varalompakoksi, jossa aina säilytän sellaisia kortteja, joille ei ole niin paljon käyttöä yms. Vanha alkoi jo olla niin kulunut, että sen sai heittää roskiin. :D 


Mitä tykkäätte ostoksista? Tilaako kukaan muu kosmetiikkaa Oriflamelta? :)
Jos ette oo vielä katsoneet ostospostauksen ensimmäistä osaa, pääsette sinne täältä.
 
❤ E

4 kommenttia:

  1. Oii toi Sokoksen muki on tosi söpö!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se onkin yks mun lemppari näistä löydöistä. ♥

      Poista
  2. oho olipas edullisia nuo sally hansenin kynsilakat :o ! Ne on kyllä tosi hyviä vaikka normaalisti ovatkin ehkä hieman ylihintaisia :D kiva postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, lehdestä bongasin tuon tarjouksen ja ajattelin että pitää ostaa, jos sattuu olemaan käyntiä tokmannille. :D
      Kiitos. :)

      Poista