perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kevättä meikkipussissa

Hellou & ihanaa perjantaita sekä viikonlopun alkua!

Kevään tullessa on ihana alkaa käyttää taas enemmän värejä. Mulla tämä pätee niin sisustamiseen, pukeutumiseen kuin meikkaamiseenkin. Viime aikoina onkin tullut hankittua vähän uusia tuotteita meikkipussiin ja ajattelin nyt esitellä niitä. :) 


Ensimmäisenä Orifllamelta tilattu meikinpohjustussetti. En ollut vielä aiemmin tilannut Oriflamelta meikinpohjustustuotteita, mutta päätin kokeilla tätä settiä, sillä tämä oli tarjouksessa 15,90€. Ei ollenkaan paha, sillä yleensä pelkästä meikkivoiteesta maksaa sen 10-15€. Halusin myös päästä kokeilemaan meikinpohjustusvoidetta, sillä sellaista mulla ei oo vielä koskaan ollut. Näistä oon ehtinyt kokeilla pohjustusvoidetta ja meikkivoidetta ja ne on olleet ihan hyviä. Meikkivoiteestakin sattui just oikea sävy, vaikka sitä olikin hieman vaikea pelkän kuvaston ja netin perusteella valita. :D 


Sitten vielä pari tuotetta Oriflamelta. Oon ehtinyt kokeilla heiltä muutamaa eri ripsiväriä, mutta mun lemppari on tullut The Onen instant extensions ripsiväristä, jolla ripsistä tulee tosi pitkät kuitujen avulla. Tykkään myös muhkeista harjoista ohuiden sijaan ja tässä on just sellanen! 

The Onen kynsilakoista tykkään myös ja kevätsävyistä päädyin tilaamaan sävyn Matcha Green. Mulla on joku pakkomielle mintunvihreisiin kynsilakkoihin ja yritän metsästää sitä aivan täydellistä sävyä. Tämä on jo varmaan joku kuudes mintunvihreä lakka jonka omistan, haha. :D 


Pitkästä aikaa on tullut ostettua myös Essencen meikkejä. Ihastuin tuohon merenneito highlighteriin heti kun näin sen Essencen instagramissa ja olikin pitkä aika odotella, että noita tulee myös Suomeen. :D Sitten jouduin vielä metsästämään tuota ties kuinka monesta kaupasta, kunnes päädyin lopulta tilaamaan sen Kärkkäiseltä. Samalla ostoskoriin päätyi kaksi meikkipalettia, jotka olivat tarjouksessa puoleen hintaan. 

Highlighteriin oon edelleen yhtä ihastunut, näyttää kivalta myös iholla eikä pelkästään pakkauksessa! Meikkipaletteja oon ehtinyt myös testailemaan jonkun verran ja ihan kivoja nekin on. Essencen luomiväreissä on se hyvä puoli, että niissä on melko paljon pigmenttiä, vaikka halpoja ovatkin. 


Viimeisenä vielä Prisman alehyllyltä löytyneet Miss beautyn kynsilakat, jotka maksoivat jokainen vain euron. Innostuin varsinkin tuosta mattapinnan tekevästä päällyslakasta ja mulla on sitä kynsissä tälläkin hetkellä tuon korallin värisen lakan kanssa. :) 

Ootko sä hankkinut meikkipussiin keväisiä uutuuksia? :) 

❤ E

6 kommenttia:

  1. Mua niin houkuttelis ostaa tuo Essencen highlighter ihan vaan tuon ulkonäön perusteella! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mäkin ostin just tuon ulkonön perusteella ja oli plussaa, että tuote on myös ihan käyttökelpoinen. :D

      Poista
  2. Oii noi Essencen tuotteet on kyllä ulkonäöllisesti aivan ihania! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niiden pakkaukset on tosi söpöjä. :)

      Poista
  3. Ihanan sävyisiä kynsilakkoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! <3 Tykästyin varsinkin tuohon koralliin lakkaan ja sitä on ollut mulla kynsissä jo useampaan kertaan. :D

      Poista