sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Huhtikuun ostokset

Viime kuussa multa jäi kokonaan tekemättä perinteinen postaus kuukauden ostoksista. Huhtikuun postausten määräkin jäi kyllä varsin vähäiseksi pääsykokeisiin opiskelun takia. No, vielä pitää noin kuukausi jaksaa opiskella kunnolla ja sitten pääsee taas postailemaan ahkerammin. :D Ajattelin, että ehkäpä vielä ei oo liian myöhäistä ostosten esittelylle, joten tässäpä niitä huhtikuun ostoksia. :)


Eclat Femme Weekend EdT & vartalosuihke - Oriflame

Halusin ostaa uuden tuoksun kevääksi/kesäksi ja kun mun parin vuoden takainen kesäsuosikki oli joka paikasta netistä loppu, niin päädyin selailemaan Oriflamen vaihtoehtoja tilausta tehdessä. Päädyin tähän, sillä tämä vaikutti kevyeltä ja raikkaalta kukkaishedelmäiseltä tuoksulta. Juuri sellaiseksi tää osoittautuikin ja ihastuin tähän heti ensimmäisellä suihkauksella. Tuoksusta löytyy mm. persikkaa, bergamottia, punaherukkaa, freesiaa ja myskiä. 


Deodorantti, kynsien tehohoito & käsi/vartalovoide - Oriflame 

Tuoksuun ei löytynyt samaa sarjaa olevaa dödöä, joten tilasin tuollaisen kevyesti tuoksutetun dödön. En yhtään tykkää, jos dödö tuoksuu voimakkaammalta kuin hajuvesi ja mieluiten käytän samaa sarjaa olevia tuotteita. :D Kevään aikana mulla on alkanut kynnet lohkeilla, joten tilasin myös tuollaisen kynsien tehohoidon. Käsi/vartalovoiteen sain lahjaksi tavoitetilauksesta. 


Guess Girl Summer EdT - Hajuvesi.fi

Ja kuinkas sitten kävikään... :D Heti seuraavana päivänä Oriflamen tilauksen tekemisestä tätä mun lemppari kesätuoksua oli tullutkin myyntiin ja mun oli sitten pakko tilata tääkin. Eipä näitä tuoksuja ole tuolla nettisivulla hinnoillakaan pilattu ja useimmiten tilaankin tuoksut sieltä. Tää kuuluu kyllä parhaisiin tuoksuihin, joita oon omistanut ja rakastan tätä ehkä myös siksi, että mulla on paljon ihania muistoja kesältä jona ostin tätä ekan kerran. Ja voin aina palata niihin kun haistan tän. ♥ Tässä on mm. appelsiininkukkaa, bergamottia, lumpeenkukkaa, myskiä ja orkideaa.



Garnier kasvojenhoitotuotteet & vartalovoide - Tokmanni

Oon käyttänyt kauan Lumenen ja Oriflamen kasvojenhoitotuotteita, mutta nyt kun ne alkoi olla lopussa ajattelin, että voisin vaihtelun vuoksi kokeilla jotain halvempia tuotteita. Garnierin tuotteet oli Tokmannilla -40%.alennuksessa ja kävin ostamassa niitä. Piti ostaa myös vartalovoide, sillä kukkien, mantelin ja vaniljan tuoksu kuulosti aika herkulliselta. ♥ Oon käyttänyt näitä vähän aikaa ja oon tyytyväinen muihin paitsi tuohon silmämeikinpoistoaineeseen. Ei poista meikkiä niin tehokkaasti kuin luvataan.



The Somerset Toiletry Company vartalonhoitotuotteet - Kirppis

Sisko oli löytänyt lähikirppikseltään tällaisia ihonhoitotuotteita eri tuoksuisina ja kysyi haluaisinko mäkin niitä. Valitsin kaakaovoin tuoksuiset tuotteet. Näiden tuoksu on aivan ihana.
Oon ehtinyt kokeilla vain vartalovoita kuiviin käsiin, mutta auttoi kyllä hyvin.


Neule & sukat - Cubus

Pääsiäisenä Vuokatissa ollessa käytiin yhtenä päivänä perheen kanssa Kajaanissa shoppailemassa ja äiti osti sieltä mulle tuon ihanan neuleen. Ihastuin noihin solmittaviin nauhoihin hihoissa ja vaaleankeltaiseen väriin. ♥ Oon myös jonkun aikaa toivonut löytäväni pitsisiä sukkia ja tuollaiset pitsikuvioidut sukat pistivät mua Cubuksella silmään yhtenä toisena shoppailukertana. :)


Tuoksukynttilät - Ikea

Poikaystävä kävi vasta kavereidensa kanssa Haaparannassa ja pyysin tuomaan sieltä Ikealta mulle ihania pionin tuoksuisia kynttilöitä, jotka bongasin netistä. ♥



Tuikkukuppi - Finnmari

Kävin vasta myös Ideaparkilla shoppailemassa äidin kanssa, kun vanhemmat olivat käymässä Oulussa ja sieltä löysin Finnmarin myymälästä tällaisen tuikkukipun. Aluksi mua pelotti polttaa tässä tuikkua sillä luulin, että pitsiosiot kuumuisivat liikaa. Niin ei kuitenkaan käynyt vaan hyvin tuikut tässä palavat. Ja joo, tuskinpa noita olisi edes myynnissä, jos tuollainen vaara olisi olemassa. :D

Mitäs tykkäät ostoksista? Onko sulla tapana ostaa kevät/kesätuoksua niin kuin mulla? :)

❤ E

8 kommenttia:

  1. Tommonen kynsien tehohoito voisi olla kyllä hyvä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tuo vaikuttaa ihan hyvältä, oon ehtinyt käyttää muutamia kertoja ja ainakin tuntuu siltä, että kynnet olisivat vähän paremmassa kunnossa. :)

      Poista
  2. Mä oon kans tykännyt tosi paljon Oriflamen tuotteista! Oon tosi varovainen uusien tuotteiden kanssa, koska atooppinen iho, ja siksi kosmetiikkaa tulee ostettua melko harvoin.

    Ja toi tuikkukuppi on UPEA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt ehkä reilu puoli vuotta tilaillut niitä ja tykästynyt itekin. :) Joo silloin saa kyllä olla tarkkana. Välillä mullakin iho on kuiva ja herkkä ja silloin tulee vähän tarkemmin mietittyä mitä tuotteita uskaltaa kokeilla.
      Kiitos, mustakin tuo on tosi sievä. :)

      Poista
  3. Voi aaww noi kynttilät on aivan ihania *.*♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niissä on myös aivan ihana tuoksu. <3

      Poista
  4. Tosi kivoja ostoksia! :) Oon tämän kevään aikana hurahtanut ihan täysin keltaseen väriin vaatteissa, joten toi neule näyttää kyllä erityisen kivalta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Multa löytyi tätä ennen vain yksi vaaleankeltainen toppi vaatekaapista, mutta oon löytänyt tän kevään aikana itseni monesti kaupoissa hypistelemästä keltaisia vaatteita, joten saa nähdä päätyykö näiden parin keltaisen vaatteen lisäksi vielä jotain muutakin keltaista vaatekaappiin. :D

      Poista