keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

This or that summer tag

Viimeaikoina oon nähnyt blogeissa paljon erilaisia tag-postauksia, varsinkin tää kesäteema on nyt ollut suosittu. En oo itse vielä koskaan tehnyt yhtään tällaista postausta, ja koska mun kesän to do-lista on vielä vähän työn alla, ajattelin että tää voisi olla hauska postaus toteuttaa ennen sitä. Mennäänpä siis itse kysymyksiin. :) 

Meri vai uima-allas? 
Nykyään en enää tykkää hirveästi uimisesta ja uimassa tulee käytyä varmaan kerran kesässä, mutta sanon meri, sillä siellä on paljon tilaa, vesi on raikasta ja uidessa voi samalla ihailla kauniita maisemia. 

Rantaloma vai telttailu? 
En oo koskaan ollut telttailemassa. Se voisi joskus olla hauska kokea, mutta sanon silti rantaloma, sillä se kuulostaa kivemmalta ja enemmän mun tyyliseltä. 

Vesimelooni vai mansikat? 
Mansikat! ❤ Mansikoita tulee harvemmin syötyä muulloin kuin kesällä, joten niistä pitää silloin ottaa kaikki ilo irti. 


Bikinit vai uimapuku? 
Tällä hetkellä omistan vaan pelkkiä bikinejä, joten valitsen ne. Mulla on kuitenkin aika tiukat kriiteerit niiden suhteen. Esimerkiksi mitään alusvaatteiden näköisiä tai muuten epäasiallisia bikineitä en suostuisi pukemaan päälle. 

Limu vai jäätee? 
Molemmat on kyllä hyviä, mutta ehkä enemmän limsaa tulee kuitenkin juotua. 

Hotdogit... grillattuna vai nuotiossa? 
Grilliruoka on mun mielestä yks parhaita asioita kesässä, joten grillattuna tietysti!


Hattu vai aurinkolasit? 
Aurinkolaseja tulee yleensä kesällä käytettyä aina, kun aurinko vain paistaa. Hattua sen sijaan tulee käytettyä harvemmin,  yleensä vain rannalla aurinkoa ottaessa, joten valitsen siis aurinkolasit. 

Ikkunat alhaalla vai ilmastointi täysillä? 
Sopivasti molempia on hyvä, en osaa valita vain toista. :D

Itseruskettava vai aurinkovoide? 
En oo koskaan kokeillut oikeita itseruskettavia voiteita ja mun mielestä niillä hankittu rusketus näyttää usein aika luonnottomalta. Aurinkovoide on tärkeä, jotta iho ei pala, joten se! 


Pesäpallo-ottelu vai konsertti? 
Konsertti tietysti, en koskaan jaksa keskittyä katsomaan mitään urheilua ja kaikki ottelut on musta ihan tylsiä. :D 

Jäätelö vai mehujää?
Jäätelö, oon aina tykännyt siitä enemmän. Jotkut mehujäätkin on kyllä ihan hyviä, mutta helteellä ne yleensä sulaa nopeampaa ja kaikki mehu vain valuu syliin ja sotkee vaatteet. 

Ilotulitteet vai tulikärpäset? 
Ilotulitteet, sillä tulikärpäsiä en oo koskaan nähnyt. Ja nyt muutamana viime kesänä on tullut tavaksi mennä katsomaan aina qstockin loputtua esitettävä ilotulitus. Ehkäpä vielä joskus pääsen näkemään myös tulikärpäsiä. 


Flipflopit vai paljain jaloin? 
Vähän nuorempana käytin kesällä tosi paljon varvastossuja, mutta nyt mulla ei ole ollut niitä moneen vuoteen. Ehkä pitäisi joskus taas ostaa sellaiset. Tykkään kyllä enemmän niillä kävelystä, sillä paljain jaloin kaikki kivet ym. pistelee ikävästi jalkapohjia. 

Vesi-ilmapallot vai vesipyssyt? 
Vesi-ilmapallojen kanssa en oo juuri koskaan leikkinyt, mutta vesipyssyistä mulla on hauskoja muistoja lapsuudenkesistä, joten ne ehdottomasti! 

 ❤ E

6 kommenttia:

 1. Näitä on niin kiva lukea <3 Tuo viimeinen kuva on niin kaunis<3

  VastaaPoista
 2. Niin on! Kiitos, se on mustakin aika onnistunut. <3

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea sunkin vastaukset tähän tagiin! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja hyviä vastauksia! Tägit on aina mukavaa luettavaa :)

  VastaaPoista