perjantai 12. tammikuuta 2018

Vuoden ensimmäisiä ostoksia, osa 1

Ootteko käyneet shoppailemassa tammikuun alennusmyynneissä?
Mulla on yleensä vuoden alussa tapana kierrellä paljonkin alennusmyynneissä, sillä silloinhan on ehkä vuoden parhaimmat alet ja voi tehdä hyviä löytöjä. Aleista on tullut ostettua etenkin vaatteita. Nyt en oo kyllä monesti käynyt. Ehkäpä se johtuu siitä, että oon luvannut olla ostamatta vaatteita tänä vuonna. Eipä tule vahingossakaan ostettua mitään, kun ei edes käy vaatekaupoissa. :D

 Muuta shoppailua en oo kuitenkaan itseltäni kieltänyt ja oon käynyt Sokoksen ja Kärkkäisen alet katsomassa. Niistä tekee yleensä hyviä löytöjä. Yhdestä sisustuskaupasta tein myös ihania löytöjä netissä. Oriflamelta tuli myös jotain kosmetiikkaa tilattua, kun sai hyviä alennuksia. :D Mulla on ollut tällä viikolla kunnon siivousprojekti ja oon laittanut pois kaikkea turhaa tavaraa. Kiva ostaa välillä jotain uuttakin. Tässä osa mun alelöydöistä, loput näette myöhemmin toisessa postauksessa. :)


 Oon jo jonkin aikaa haaveillut vaalean pinkin ja vedenvihreän kastehelmi kynttilälyhdyn ostosta. Nämä on mun mielestä tosi kauniita ja yhden tällaisen kirkkaan jo omistan. Iittalan verkkokauppaa joulun välipäivinä selatessa huomasin näiden olevan alessa puoleen hintaan, joten pitihän mun nämä sitten tilata. Vaalean pinkille jäi hintaa 17€ ja vedenvihreälle 7€.


Tähän tarjottimeen ja lyhtyyn ihastuin Sokoksella. Näin jo silmissäni paikan, mihin tulisin nämä laittamaan, joten piti sitten napata ne mukaan. Nämä olivat myös alessa. Tarjottimella oli hintaa n. 10€ ja lyhdyllä n. 12€.


Sitten päästäänkin aivan ihanaan nettikauppaan, jonka löysin nimittäin Hyvän Tuulen Puotiin. Mulla on ollut suunnitelmissa vaihdella valopalloihin värejä, mutta en oo vielä koskaan saanut aikaiseksi tilata vaihtopalloja. Aloin yksi päivä googletella asiaa ja löysin monta kauppaa, josta palloja voisi tilata. Päädyin tilaamaan Hyvän Tuulen Puodista, sillä siellä postikulut olivat halvimmat ja lisäksi valikoimassa oli vaikka mitä muutakin ihanaa. Tilasin viisi mintunvihreää palloa ja nämä vaihdoin viininpunaisten pallojen tilalle. Hintaa yhdellä pallolla oli 1€ ja nämä olivat mun tilauksen ainoat normaalihintaiset tuotteet.


Rakastan kaikkia söpöjä tekstikylttejä ja tällaisen löysin myös samasta paikasta. Mulla alkaa olla jo vähän liikaa tekstejä, joten siivotessa laitoin pari kylttiäkin välillä kaappiin. Niitä on kiva välillä vaihdella. Tämän laitoin makuuhuoneen seinälle. Hintaa tällä oli 6,90€.


Noiden tekstikylttien lisäksi kaikki muutkin söpöt sisustusjutut on mun heikkous. :D Enkelinsiipiäkin multa löytyy kotoa jo valmiiksi kahdet, mutta nämä olivat jotenkin tosi sievät, joten tilasin. Tarkoitus oli laittaa siivet olohuoneeseen seinäkellon alapuolelle, mutta näissä olikin vähän liian lyhyt nauha siihen tarkoitukseen. Päädyin sitten laittamaan nämä makuuhuoneen seinälle yhden sisustustarran tilalle, jonka otin pois. Nämä olivat alessa 4,90€. 


Sitten vielä viimeinen ostos samasta putiikista. Parafiinituikkuja. Oon etsinyt mintunvihreitä tuikkuja kevääksi ja nyt ne sattuivat kohdalle. Otin myös vaaleanpunertavia tuikkuja kaveriksi. Näitä oli paljon kehuttu, että eivät savuttaisi ja palaisivat kauniisti. Vielä en oo ehtinyt testailla. Näistä sai myös pienen alennuksen ja yksi 20 tuikun pussi maksoi 4€.


Laitettiin myös siskon ja äidin kanssa Ikealle tilaus hetki sitten ja tällaisia juttuja tarttui sieltä matkaan. Mulla on ollut jo kauan ostoslistalla jokin vähän nätimpi salaattikulho, mutta en muista ikinä ostaa. Nyt muistin. Kulho olikin aika iso, mutta mahtuu ainakin isompikin salaatti. :D Vihdoin hankin myös ompelulankoja, jotka olivat toinen mun ostoslistalla ikuisuuden ollut juttu.Näiden lisäksi tilasin vielä tulppaanimaljakon, sillä oon nähnyt niitä esimerkiksi joissain blogeissa ja tulppaanit asettuu tuohon tosi nätisti. Maljakko on päässytkin jo käyttöön. :) Ja kynttilöitä, niitähän ei voi koskaan olla liikaa? :D Varsinkin tossa marjakynttilässä oli aivan ihana tuoksu. ♥ Eipä nämäkään kalliiksi tullut, sillä näille tuli yhteensä hintaa n. 11€.

Onko kukaan muu tehnyt hyviä alelöytöjä?
Mitäs pidätte ostoksista?
Ihanaa viikonloppua!

❤ E

10 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia! Varsinki noi enkelinsiivet :3

    VastaaPoista
  2. Noi pinkit Iittalat on kyllä kaikki niin ihania! :) Mulla vaan kävi vähän hassusti, kun omistan sellaisen vanhan vaaleanpunaisen kivituikun, ja aattelin sitten ostaa sille kaveriksi toisen samanlaisen, mutta se väri olikin hieman muuttunut, eli ne ei ookkaan nyt sitten ihan identtiset :D Ja se jos joku häiritsee perfektionistia! En kuitenkaan malta luopua siitä vanhemmasta yksilöstä, kun se on mun mielestä vielä astetta kivemman värinen, ja oon saanut sen lahjaksi, joten nyt saa kelvata kaksi eri sävyistä :D

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :)
      Hehe, ehkä pieni väriero luo vaan kivaa kontrastia. :D
      Mäkin omistan sellaisen vanhan iittalan ballo tuikun vedenvihreänä ja ajattelin sen olevan samaa sävyä tuon kastehelmen kanssa, mutta ei se sitten ollutkaan, vaan vähän tummempi. Se voi kyllä myös johtua siitä, että se on paljon paksumpaa lasia. Pidän niitä kuitenkin eri paikoissa, niin eipä se haittaa. :D

      Poista
  3. Voi miten ihana toi lyhty ja tarjotin! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon kyllä itsekin ihan ihastunut niihin. :D

      Poista
  4. Tosi kivoja ostoksia, ihania löytöjä oot kyllä tehny aleista! Varsinkin noi Kastehelmi-lyhdyt ovat nättejä♥ Ite en oo tehny alelöytöjä, kaikki mitä oon ostanu on ollu normaalihintasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Välillä sattuu tekemään hyviä löytöjä. :D

      Poista
  5. Oi että, tosi kauniita ja kivoja ostoksia oot tehnyt! Tykkään muutenkin noista Kastehelmi-lyhdyistä, mutta nää sun ostamat on kyllä niin ihanan värisiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Jep nuo oli kyllä tosi kivat, mintunvihreä ja vaaleanpunainen kun on vielä mun lempivärejäkin. :D

      Poista