lauantai 24. helmikuuta 2018

Helmikuun ostokset

Kuukausittaisen ostospostauksen aika taas. Ajattelin, että voisin joka kuukauden lopussa alkaa tehdä postauksen kuukauden ostoksista, sillä ennen esittelin ostoksia vain satunnaisesti. Ainakin itse tykkään lukea ostospostauksia, joten toivottavasti tekin. :) 
Tällaisia juttuja tuli shoppailtua helmikuun aikana. :) 


Kuukauden kivoin ostos olivat nämä  Buffalon nilkkurit. Mulla on tällä hetkellä kahdet nilkkurit, jotka alkavat olla huonossa kunnossa, joten tarvitsin niiden tilalle uudet. Oon päättynyt alkaa ostamaan laadukkaampia kenkiä, vaikka ne maksavatkin vähän enemmän. Ainakin kestävät pidempään eikä tarvitse ostaa uusia niin usein. Nämäkin ovat aitoa nahkaa ja löytyivät Zalandon alesta puoleen hintaan n. viidelläkympillä. Näitä oli enää yhdet jäljellä mun kokoa, mutta ehdin nappaamaan ne jee. :) Vielä en oo uskaltanut ottaa näitä käyttöön, sillä nuo pohjat voivat olla vähän liukkaat ja nyt on ollut muutenkin liukkaat kadut. Vähän keväämmällä sitten.


Oriflamelle tuli tehtyä tässä kuussa kaksi tilausta. Tässä toisen jakson ostokset. Mini kasvojenhoitotuotteet ja huulipuna ovat kuvastosta, silmänympärysvoide löytönurkasta. En oo vielä koskaan ennen ostanut silmänympärysvoidetta, mutta tänä talvena iho silmien alla on ollut niin kuiva, että päätin kokeilla. Ehkä se on vähän auttanutkin. 


Ja sitten kolmannen jakson ostokset. Ihastuin heti kuvaston selattuani tuohon floral embrace-tuoksuun, joten siitä sarjasta tilasin suihkugeelin ja käsivoiteen. Tänä talvena oon tykännyt käyttää Doven ihonhoitoöljyä, jonka sain joskus siskolta. Se loppui vasta eikä sitä enää löytynyt kaupasta, joten tilasin tilalle Swedish spa-sarjan hoitoöljyn. Lisäksi tilasin kasvonaamioita ja Breakfast in Paris-huonetuoksun. Tuoksu on kauniissa lasipullossa, joten se sopii hyvin sisustukseen. En vain tullut ottaneeksi kuvaa siitä. Mini-huulipunat ovat näytteitä ensi jaksossa myyntiin tulevasta uudesta huulipunasta. 


Tokmannilla käydessä tarttui mukaan meikkivoide, sillä se oli tarjouksessa 9,90€ ja vanha alkaakin olla pian lopussa. Mavalan kynsilakan löysin Prismasta ruokaostoksilla käydessä ja se oli alennuksessa poistuvissa tuotteissa puoleen hintaan. Hintaa jäi n. 2€. Sävy on ihanan keväinen ja raikas. Mulla on sitä nytkin kynsissä. ♥


Jotexilta löysin makuuhuoneeseen ihanat pitsiset ja hempeät tyynynpäälliset, sillä kaipasin vaihtelua näihin Vallilan tyynynpäällisiin. Tilasin myös tyynyihin sopivan viltin, sillä viininpunainen ei olisi noiden kanssa sopinut. Alesta löytyi myös kiva pastellivihreä tyynynpäällinen olohuoneeseen. Pitsityynynpäällisillä oli hintaa 12€, vihreällä tyynynpäällisellä 4€ ja viltillä hyödynnetyn alen jälkeen n. 10€. :D 


Nämä tuikkukupit ovat toinen lempiostos tässä kuussa. Löysin ne Indiskasta. Ostin ensin vain tuon pienemmän ystävänpäivänä, kun yhdestä tuotteesta sai kupongilla -30%. Laitoin sen olohuoneen pöydälle, mutta se näytti ihan orvolta yksinään, joten kävin vielä toisena päivänä ostamassa sille tuon isomman kaverin. :D Samalla ostin söpön värisiä kynttilöitä. Tuikkukupit olivat normaalihinnalla 4,90€ ja 12,90€. Kruunukynttilöitä sai neljä kolmen hinnalla, joten niille hintaa jäi 3€. 


Mitäs tykkäät ostoksista? Ootko sä löytänyt mitään kivoja ostoksia viime aikoina?
Mukavaa viikonloppua! 

❤ E

12 kommenttia:

  1. Ihania kevään sävyjä sisustustuotteissa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Jospa kevät tulisi nopeampaa, kun sisustaa kodin jo hyvissä ajoin keväiseksi. :D

      Poista
  2. Ihana tollanen vaaleanpunainen ja mintunvihreä teema noissa sun sisustuselementeissä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niiden määrä on nyt viime aikoina lisääntynyt täällä entisestään. :D

      Poista
  3. Oii noi kruunukynttilät on kyllä tosi nätin värisiä♥

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat noi nilkkurit ja noi tyynynpäälliset on niin söpöt!<3 ihania ostoksia muutenkin, ja noiden kynttilöiden väriyhdistelmä on aivan upea :)

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
  5. Huonetuoksu <33 Ihania ostoksia! Mun kosmetiikaton helmikuu ei ehkä onnistukaan, nimittäin mäkin oriflamelta oon jo tilailemassa vaikka mitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, se oli kyllä hyvä ostos, ei tarvitse enää suihkutella hajuvesiä ilmaan kun on ihan oikea huonetuoksu. :D
      Kiitos! :) Ehkäpä joku toinen kuukausi sitten. :D Sieltä löytyy aina kaikkea ihanaa. <3

      Poista
  6. Oii ihania ostoksia! ♥ Nuo nilkkurit on tosi tyylikkäät! Pitäisi itsekin ostaa jotkut nilkkurit, koska en ole sellaisia hetkeen omistanut ja ne näyttää niin kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Ne on kyllä kivannäköisiä ja monikäyttöisiä kenkiä. :)

      Poista