perjantai 17. elokuuta 2018

Kesän ostoksia, osa 1

Pitkästä aikaa ostospostausta. En oo tehnyt ostospostausta kuin viimeksi toukokuun ostoksista, joten ajattelin nyt esitellä kesän aikana löytyneitä juttuja. Ostoksia on kertynyt jonkun verran, joten toivottavasti muistin kuvata kaikki! Päätin jakaa ostokset kahteen postaukseen. Tässä ensimmäisessä osassa on nyt kosmetiikka- ja sisustusostokset. :) 


Oriflamelle on tullut tehtyä kesän aikana kaksi tilausta. Tässä ensimmäisen tilauksen ostokset. Näistä vasta päivävoide ja kasvosienet ovat päässeet käyttöön, jalka- ja käsivoide odottavat vielä kaapissa avattujen purkkien tyhjentymistä. Tuo aprikoosin tuoksuinen kosteuttava päivävoide on aivan ihana ja ollut mulla päivittäisessä käytössä koko kesän ajan. 


Toisessa tilauksessa tilasin multa loppuneet Love Nature-sarjan kaura kasvojen puhdistustuotteet, Eclat Femme Weekend-vartalovoiteen (tuoksun tilasin aiemmin keväällä eikä tätä vielä silloin ollut) ja uuden Friends World for Her-tuoksun, sillä se oli hyvässä tarjouksessa ja vaikutti hyväntuoksuiselta kuvaston pienestä tuoksunäytteestä. Tuoksu osoittautuikin ihanan raikkaaksi kukkaishedelmäiseksi kesätuoksuksi!


Sitten ostoksia, joista oon tosi innoissani! Löysin vasta ilmeisesti melko uuden female.fi verkkokaupan ja päädyin tilaamaan sieltä Victoria's Secretin tuotteita, sillä ne olivat tosi edullisia. Vain 3,90€/kpl ja lisäksi hinnasta sai vielä alennuskoodilla -20% pois. En oo juuri käyttänyt VS:n tuotteita, niin nyt on kiva päästä testailemaan! Muistan, että joskus kun olin yläasteella/lukiossa tytöillä oli kauhea Victoria's Secret buumi, mutta mä käytin silloin eri tuoksuja ja vielä silloin näitä saikin huonosti ostettua Suomesta. :D Ainakin nämä tuoksut vaikuttaa ihanilta, vaikka vielä en oo näitäkään päässyt kunnolla testailemaan. 

Tehtiin myös siskon kanssa vasta tilaus Matsmartiin ja tilasin sieltä ruokajuttujen lisäksi ACO:n White flowers-sarjan suihku- ja vartalovoiteet. ACO:n tuotteita en oo myöskään ennen käyttänyt, joten näiden testailua odotan myös innolla.


Joskus keväällä ostin ensimmäisen kerran Garnierin oat cream delicacy-vartalovoidetta ja rakastuin sen tuoksuun ihan täysin. Voisin vain nuuhkia sitä koko ajan. Innostuin siitä vielä vähän lisää, kun poikaystäväkin kertoi tykkäävänsä tuoksusta, haha! :D Käytin vartalovoidetta jo purkillisen, joten oon kesän aikana hankkinut voidetta isomman säästöpakkauksen sekä myös samaa sarjaa olevan paksumman yleisvoiteen ja suihkugeelin, jotka molemmat on ilmeisesti uutuuksia. Nämä onkin olleet mulla käytössä jo jonkun aikaa. ♥ Kävin vasta äitin ja siskon kanssa shoppailemassa ja löydettiin yhdestä sisustuskaupasta pyykkietikkaa, jossa on muuten ihan sama tuoksu kuin noissa Garnierin tuotteissa! 


Olin vasta perheen kanssa kesälomalla Kalajoella ja käytiin samalla shoppailemassa Ylivieskan Kärkkäisellä, sillä ei oltu vielä koskaan käyty siellä. En kuitenkaan löytänyt sieltä juuri mitään ostoksia, paitsi kuvassa olevan pitsitabletin + tuikkuja ja pari sävyteshampoota, mutta niistä en ottanut kuvaa. Iittalan kastehelmi kynttilälyhty välivärissä löytyi Kalajoen Iittala Outletista ja sydän tuikkukuppi on täältä Oulusta Kaunis Koti Wilhelmiina sisustusliikkeestä. 


Tän kuvan jutut on myös mun kesän lemppariostoksia! Oon haaveillut pienestä lasisesta kakkukuvusta ja kuvan yksilö tuli mua vastaan Sokoksen alennusmyynneissä alkukesästä, kun oltiin poikaystävän kanssa pyörimässä Sokoksella. Hintaa oli vain 5€, joten se lähti tottakai mukaan sillä nämä on usein melko kalliita. Tarvin kakkukuvulle vielä jonkun kivan paikan ja tarjotin löytyi Kärkkäiseltä sen kaveriksi. Tuikkukuppi löytyi Finnmarista ja näyttää musta tosi kivalta kun siinä polttaa kynttilää, joten oon ostanut näitä jo yhteensä kolme. :D Kaksi muuta ovat makuuhuoneessa yöpöydillä. 

Mitäs tykkäät ostoksista? Ootko sä tehnyt hyviä löytöjä kesän alennusmyynneistä? 

Seuraavassa postauksessa on tulossa esittelyyn kesän vaate- ja asusteostokset, joten jos tykkäät ostospostauksista niin pysy kuulolla. :) 

❤ E

2 kommenttia:

  1. Haha musta tuntuu että VS on just siks ollut niin suosittu, kun sitä ei oo Suomesta oikein saanut :D Vaikka onhan ne tuoksut esim tosi kivoja. Ja vitsit toi tarjotin on ihana! Itekin oon haaveillut jostain nätistä tarjottimesta, tosin enemmän ihan tarjotintarkoitukseen kuin sisustukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo se voi olla. :D
      Kiitos! :) Joo mulla tuo on ehkä enemmän tuollainen sisustusjuttu, mutta eipä sitä tiedä vaikka joskus käyttäiskin. :D

      Poista