torstai 5. toukokuuta 2016

Vappu

Tänä vuonna tuli vietettyä vähän erilainen vappu kuin yleensä. Oli mun eka vappu Oulussa, vaikka oonkin täällä jo pian kaksi vuotta asunut. Vietin sitä perheen kanssa, sillä monet kaverit vietti opiskelijavappua ja toiset taas käyttivät ajan pääsykokeisiin lukien. :) 
Vappuaatto meni kaupungilla ostoksilla ja illalla tehtiin tortilloita ja vietettiin aikaa perheen kesken. Aika myöhään lähdettiin vielä siskon kanssa vähän bilettämään. Oli ihan hauskaa, vaikka joka paikassa olikin hirveästi porukkaa ja aika kauan sai jonottaakin ennen kuin mihinkään pääsi sisään. Vappupäivä menikin vähän rauhallisemmissa merkeissä ja en oikeastaan tehnyt muuta kuin olin kotona ja kävin pyörähtämässä vapputorilla siskon kanssa. Uskallettiin syödä kesän ekat jäätelötkin ulkona. :)
Tällainen vähän erilainen vappu oli oikeastaan ihan kivaa vaihtelua, kun yleensä vappua on tullut vietettyä kavereiden kanssa mökkeilemässä tms. Saa nähdä, josko mäkin ensvuonna olisin mukana viettämässä opiskelijavappua. Ainakin toivon näin. :)
Nyt vielä vähän tunnelmia vapusta kuvien muodossa.










Oliko teillä kiva vappu? Miten viettätte vappua yleensä? :) 
Nyt alkaa olla jo vähän kiire pakata loput matkatavarat ja lähteä viettämään viikonloppua Katinkultaan. 
Aurinkoista viikonloppua! :)
♥ E

2 kommenttia:

  1. Ai vitsit toi laketti(?) on kyllä kivan näkönen! Ja sulle sopii kyllä hirmu hyvin toi punanen tukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laketti joo, tykkään kyllä itekin siitä kovasti. :D
      Kiitos paljon! :)

      Poista