lauantai 19. marraskuuta 2016

Photo walls

Vähän aikaa sitten sain vihdoin valmiiksi erään ikuisuus sisustusprojektin. Nimittäin valokuvaseinät. Mun on pitänyt tehdä nää varmaan viimeiset kaksi vuotta. Ebaysta kuvien kiinnittämistä varten tilatut minipyykkipojatkin ehti odotella kaapissa lähes vuoden, mutta kuvat sain aikaiseksi tilata vasta nyt. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Oli ainakin kaksi vuotta lisää aikaa kerätä kuvia, haha. :D 

Kuvat tilasin smartphotosta. Siellä kuvista sai valittua suoraan tietyn kokoisia ja niihin sai vielä halutessaan lisämaksutta kivat valkoiset reunat. Mulla oli kauhea ongelma, haluanko kuvien olevan värillisiä vai mustavalkoisia. Päädyin lopulta mustavalkoisiin, sillä ne sopi mun mielestä paremmin huoneen värimaailmaan.
Mun mielestä näistä tuli tosi kivat. Hymyilyttää aina, kun näkee nuo kaikki muistot seinällä. :)  Seinät näyttää nyt myös paljon kivemmilta, kun ne ei oo pelkästään valkoiset. Täällä on ollut viime päivät niin harmaata, ettei kuvistakaan saanut millään kovin selkeitä. Loska ja vesisade alkaa jo kyllästyttää, tulispa talvi pian takaisin!Mitä mieltä te ootte valokuvaseinistä? Löytyykö itseltänne niitä? :)
   
♥ E


2 kommenttia:

 1. Mä haluaisin uuteen kotiin jotain tämän tyylistä: http://pin.it/J4WkFDO

  Jostain kumman syystä mulla ei koskaan ole ollut hirveästi valokuvia esillä, ollut harkinnassa kyllä mutta aina jäänyt teettämättä. Ajattelin myös kissoista joskus tehdä sellaisen kivan kollaasin seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää kivalta! :)
   Mullakin nää on ekat seinällä olevat kuvat. :)

   Poista