sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Mietteitä bloggaamisesta & life lately

Hellou! 
Heti alkuun pakko myöntää, että viimeiset viikot oon ollut huono bloggaaja. Lokakuussa on ilmestynyt yksi postaus, oon kirjautunut bloggeriin ehkä pari kertaa kuukauden aikana ja lukenut muiden blogeja ihan satunnaisesti. Osaksi tää johtuu siitä, että mun tietokone oli vähän sekaisin ja siitä löytyi esimerkiksi yksi haittaohjelma, joten en uskaltanut käydä missään tunnuksia vaativilla sivuilla ennen kuin sain sen poistettua. 

Mutta suurempi syy on ehkä se, että tunsin tarvitsevani vähän lomaa bloggaamisesta. Mulle bloggaaminen on kiva harrastus enkä halua ottaa siitä mitään stressiä. Postailen silloin kun siltä tuntuu ja tykkään tehdä postaukset valmiiksi juuri ennen julkaisua, en kirjoittele niitä ns. varastoon. Huomasin kuitenkin, että mulle alkoi tulla huono omatunto jos olin päättänyt postata jonain päivänä, mutta en sitten jostain syystä ehtinytkään ja postailu piti siirtää seuraavalle päivälle. Muiden postaustahtiin verrattuna oma postaustahti tuntui ihan surkealta. Ja koko bloggailusta alkoi mennä innostus. Sitten ajattelin, että pidetääs nyt vähän taukoa ja mietiskellään.

Tän muutaman viikon aikana huomasin, että kyllä multa edelleen löytyy innostusta bloggailuun ja mulle tuli ikävä tänne kirjoittelemaan tuloa, joten en suinkaan aio lopettaa tätä. Mutta aion tulevaisuudessakin jatkaa bloggaamista ihan mun omaan tahtiin enkä vertailla itseäni bloggaajana muihin bloggaajiin tai muiden blogeja omaan blogiin. Kaikilla on oma tyyli. Kirjoittelen tänne just silloin kuin haluan ja ei oo maailmanloppu, jos joskus postausten väliin tulee pidempi tauko. Tää on mun blogi ja pidän sen juuri sellaisena kuin haluan. 

Tästä asiasta ei nyt sen enempää. Bloggailu jatkuu ja kurkataanpas nyt, mitä kaikkea mun lokakuuhun on kuulunut. :)


1-2. Muutama viikko sitten kävin kotona kyläilemässä. :) Käytiin pikkusiskon kanssa kahvilassa herkuttelemassa ja shoppailemassa Seppälän loppuunmyynnissä. En kyllä löytänyt muuta kuin eos-huulirasvan ja kulmaväripaletin.
3. Ostettiin äidin kanssa uudenlaisia kulmien- ja ripsien kestovärejä ja niitä tuli myös testailtua. 
4. Talviasuste-laatikosta löytyi Mindille sopiva myssy, hehe. :D Se taisi itsekin tykätä siitä kun antoi sen vain olla päässä. :) 


1. Kävin hakemassa tuotepalkkion hiusmallina olosta ja se oli aika kiva! 
2. Blondie-piirakkaa. 
3-4. Syksyä kuvailemassa.


1. Yks syksyn lemppariasuista. Tuon kauluspaidan ostin viime syksynä h&m lastenosastolta ja se on musta tosi kiva neuleiden alla, kun ala- ja yläosa on erilaiset. :D
2. Eka oriflame-tilaus. Olin kyllä tyytyväinen tuotteisiin. Tuon tuoksun tilasin ilman, että tiesin millainen se tulee olemaan, mutta se osoittautui aivan ihanaksi.
3. Tilauksen mukana tuli myös muutamia kaupan päällisiä.


 1. Vihdoin löysin kivan lyhdyn syyssisustukseen. 
2. Ostoksia Sokoksen 3+1-päiviltä.
3. Shoppailua halloween-juhlia varten. 
4. Talvitakkeja sovittamassa. Vielä en oo osannut päättää, minkä takin oikeasti haluaisin. 

   
1. Virkkasin vessaan säiytyskorit viime syksynä matosta ylijääneestä langasta. Tällä hetkellä on valmistumassa myös makuuhuoneeseen matot viininpunaisesta langasta. 
2. Innostuin led-valonauhoista ja kävin ostamassa näitä pari. Pääkallokynttilä on Tigeristä. 
3. Yllätin poikaystävän nimipäivänä herkku-aamupalalla ja itsetehdyillä m&m-suklaakekseillä. :p
4. Käytiin samana päivänä myös pannukakkutalossa, nam! 


Kivaa sunnuntaita & alkavaa viikkoa! 
❤ E

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä asenne bloggaamisen suhteen! Ikinä ei kannata verrata itseään muihin, vain ja ainoastaan itseensä :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Sinin kanssa! :) Ei kannata ottaa turhaa stressiä blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää pitää tuo nyt mielessä, heh. :D

   Poista
 3. Samaa mieltä oon edellisten kommentoijien kanssa, vaikka ite oon välillä sortunut samaan ja verrannut itseäni muihin bloggaajiin :D Nam, toi piirakka näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista