sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan?

Moikka!
Mä oon kuulunut jonkun aikaa whatsappissa ryhmään, jossa on muita bloggaajia ja päässyt näin tutustumaan vähän lähemmin kivoihin bloggaajatyttöihin ja höpöttelemään milloin mistäkin. Keksittiin tyttöjen kanssa idea, että voitaisiin tehdä joku postaus yhdessä. Päädyttiin tämmöiseen postaukseen, johon jokainen bloggaaja on keksinyt yhden kysymyksen ja jokainen vastaa näihin kysymyksiin omassa blogissaan. Postauksen lopusta löytyy linkit muiden postaukseen osallistuneiden bloggaajien blogeihin.

Mitä asiaa et ikinä missään tilanteessa tai tapauksessa tekisi? 
On monia asioita, joita en koskaan tekisi. Sanotaan nyt vaikka, että en esimerkiksi hyppäisi benji- tai laskuvarjohyppyä, sillä pelkään korkeita paikkoja.

Oletko joskus poiminut kukkakimpun ja vienyt sen sinulle tärkeälle ihmiselle? 
Pienenä tuli kesäisin poimittua kukkia meidän pihalta ja ojista ja niitä tuli vietyä äidille. Pikkusiskon kanssa meillä oli myös mökillä joskus tapana poimia kukkia ja viedä niitä mummin ja papan mökkiin ilahduttamaan. :)

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen? 
Jos saisin valita ihan kenet tahansa bloggaajan, niin varmaan jonkun suositun bloggaajan, jonka blogia oon lukenut teini-iästä saakka ja jotka on olleet mun idoleita silloin. Esimerkiksi Mariannan tai Kenzas. Myös tähän postaukseen osallistuneiden bloggaajien kanssa olisi kiva tehdä muitakin postauksia. 


 
Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoja puolia? 
Parhaita puolia bloggaamisessa on se, että saa ilmaista itseään kirjoittamalla ja valokuvaamalla. Täällä voi myös jakaa ajatuksiaan erilaisista asioista. Huonoja puolia on se, että välillä bloggaaminen on stressaavaa, jos ei vaikka ehdikään julkaista postausta silloin kun on aikonut tai postaus ei saa niin paljon katselukertoja tai kommentteja kuin olisi toivonut. Myös se on vähän ikävää, jos esimerkiksi tekstiä ei millään synny tai postauksen kuvat eivät onnistu.

Mikä on lempparipostauksesi omista postauksistasi? 
Mulla ei oo mitään yhtä tiettyä lempparia, mutta tykkään varmaan eniten noista life lately-postauksista, sillä niiden kuvista tulee kaikkia kivoja muistoja mieleen ja niistä hyvä mieli.

Näetkö itsesi bloggaamassa vanhemmalla iällä? 
Olishan se varmasti kivaa, jos vaan aikaa ja innostusta riittää. Esimerkiksi jotain sisustus-blogia voisin kuvitella pitäväni vanhempana. 

Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi? 
Onpas vaikea kysymys näin yhtäkkiä miettiä.. Pienenä tykkäsin leikkiä paljon vauvanukeilla. Mulla oli hiekkalaatikolla leikkiessä aina yksi vauvanukke mukana. Kerran olin tehnyt hiekkakakkuja ja äiti oli sanonut, että noniin nyt syödään (leikisti tietysti). Olin ihan oikeasti alkanut kauhomaan hiekkaa itseni ja vauvanuken suuhun. :D


Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomion? 
Silmiin, haha! Ja ihan siihen koko olemukseen. Oon myös huomannut, että kosmetologiksi opiskelemisen jälkeen oon alkanut kiinnittää huomiota ihmisten ihoihin. :D

Jos saisit elämäsi aikana yhden toivomuksen joka toteutuisi, niin mikä se olisi? 
Vain yksi toivomus, hmm.. Varmaan sitä toivoisi, että sais elää  onnellista elämää elämän loppuun asti. Ei olis esimerkiksi sairauksia eikä suuria suruja tai menetyksiä. Lasketaanko tää nyt yhdeksi toiveeksi? :D

Miten läheisesi suhtautuivat bloggaamiseesi? 
Itseasiassa kaikki mun läheiset ihmiset ei varmaan vieläkään tiedä, että bloggaan. :D Mutta ainakaan kukaan joka tietää ei oo mitään negatiivista sanonut.

Kuka tv-sarjan hahmoista muistuttaa eniten itseäsi? 
Tähän en keksinyt itse mitään, sillä en oo pitkään aikaan seurannut mitään sarjoja kovin aktiivisesti. Mutta poikaystävä sanoi, että sinkkuelämää Carrie shoppailee kuulemma yhtä paljon ja Frendien Monica siivoaa, hahah. :D 


Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? 
Tykkään elää hetkessä ja pakko myöntää, että tulevaisuutta ei ihan hirveästi tule mietittyä. Viisi vuottakin on aika pitkä aika. Luulen, että jos ensi keväänä pääsen kouluun, niin suurin piirtein viiden vuoden päästä oon ainakin valmistumassa koulusta ja sen jälkeen varmaan alkaa miettiä enemmänkin tulevaisuuden suunnitelmia.

Mikä motivoi bloggaamaan? 
Mua motivoi bloggaamaan se, että bloggaamalla saan toteuttaa itseäni. Valokuvata ja kirjoittaa mua kiinnostavista asioista. Ja tiedän, että mulla on täällä ihania lukijoita, joita kiinnostaa mitä mulla on sanottavaa.

Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi? 
Aloitin bloggaamisen vuonna 2011, kun olin ysiluokalla. Mulla oli yksi kaveri, joka kirjoitti blogia ja hänen blogia lukiessa kiinnostuin itsekin bloggaamisesta. Se vaikutti musta tosi kivalta harrastukselta, kun siinä saisi kirjoittaa ja valokuvata, joten päätin kokeilla. Tuota mun ekaa blogia ei kuitenkaan netistä enää löydy, vaan nyt on kolmas blogi menossa.

Mikä on sellainen asia, mitä monet eivät tiedä sinusta?  
Oon tosi tyttömäinen tyttö, joten moni ei varmaan uskoisi, että tiedän aika paljon autoista.  Tunnistan hyvin automerkit ja tiedän myös paljon autojen osista ja toiminnoista, kun oon oppinut isiltä ja veljeltä. :D  


Postaus toteutettu yhteistyössä ♥ :


 ❤ E

10 kommenttia:

 1. Hyviä vastauksia ja ihanan tunnelmallisia kuvia!❤

  VastaaPoista
 2. Oi nää kuvat on nättejä! Toi on oikeesti aika kätevä taito, että osaa jotain autoista. Ite osaan vaan tunnetuimmat automerkit enkä tajua osista mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Hehe ehkä, vaikka en kyllä omista edes ajokorttia. :D

   Poista
 3. Tosi ihanat kuvat! Toi porokynttilä on tosi söpö :3 Muutenkin kivoja vastauksia sulla!

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta mulla on aikaa lukea myös teidän muiden vastaukset.. :D Tosi kivoja vastauksia kyllä ja nää kuvat on tosi ihania myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Mäkään en oo vielä ehtinyt lukemaan ihan kaikkien vastauksia, nyt tulin just lukemaan. :D

   Poista