sunnuntai 31. joulukuuta 2017

My year via instagram

Moikka!
Musta tuntuu oudolta, että tänään on vuoden 2017 viimeinen päivä. Tää vuosi on taas mennyt ihan hirveän nopeasti. Ihan vastahan sitä viime uutta vuotta vietettiin, eikö?!
Yritin miettiä, millaisen muistelupostauksen tästä kuluneesta vuodesta vielä tekisin. Mitään uudenvuodenlupauksia en aio tehdä, sillä oon huomannut, etten niitä kuitenkaan tule pitämään. :D


Instagramissahan pystyy aina vuoden lopuksi katsomaan ja jakamaan tilinsä vuoden yhdeksän suosituinta kuvaa. Mäkin julkaisin ton kuvan eilen ja keksin siitä idean, että voisin täälläkin muistella vuotta 2017 kyseisen kuvan avulla. Kaikki vuoden parhaat muistot eivät tietenkään kuvassa ole, mutta muutamia kivoja muistoja. Jos ette oo vielä käyneet katsomassa tän vuoden yhdeksää eniten tykkäyksiä saanutta instakuvaanne pääsette sinne täältä. :)


1. Syksyllä päätin uskaltautua KC Professionalin tilaisuuteen, jossa etsittiin hiusmalleja heidän hiusmallinäytökseen. Pääsin malliksi ja mulle leikattiin lyhyet hiukset. Aluksi se vähän kauhistutti, mutta aika nopeasti totuin lyhyisiin hiuksiin ja nyt en osaa päättää haluanko alkaa kasvattaa pitkiä hiuksia takaisin vai pitää ne lyhyenä. Tämä kuva oli mun ensimmäinen instagram-selfie uusissa hiuksissa. :D


2. Tänä vuonna tein paljon joululahjoja itse. Tässä siskontytöille valmistuneet virkatut pöllötytöt. 
 

3. Kesällä innostuin katsomaan ja kuvaamaan monta auringonlaskua. Tässä ehkä parhaiten onnistunut kuva. Sateen jälkeen lähdin pyöräretkelle ja pyöräilin vahingossa suoraan tätä auringonlaskua kohti, niin piti pysähtyä kuvailemaan.


4. Syksyllä juhlittiin poikaystävän kandiksi valmistumista ja leivoin mustikka-valkosuklaa juustokakun, joka oli tosi hyvää. Tätä pitää ehdottomasti leipoa joskus uudestaankin!


5. Tyhjään tomaattikastikepurkkiin askarreltu kynttilälyhty. Tänä vuonna noiden itsetehtyjen joululahjojen lisäksi tuli askarreltua myös itselle kotiin monenlaisia sisustusjuttuja. Esimerkiksi kynttilälyhtyjä ja virkattuja mattoja.


6. Poikaystävältä saadut synttärikukat. ♥ Oikeasti toivotin tällä kuvalla instagramissa hyvää itsenäisyyspäivää. Taustalla näkyy myös Suomi100-joulupallo, jonka ostin muistoksi tästä juhlavuodesta. Itsenäisyyspäivää vietin tänä vuonna ekaa kertaa Oulussa.


7. Muka taiteellinen syksynlehtikuva syksyiseltä kävelyretkeltä. :D Ei kai tällä kuvalla ole mitään sen erikoisempaa tarinaa. :)


8. Tämä kuva on myös otettu poikaystävän valmistujaistilaisuudesta, kun oltiin hienoina. :) Tämä oli kyllä hauska päivä. ♥


9. Viimeiseksi näihin vuoden parhaisiin kuviin pääsi sitten mun tekemä vappujuustokakku. Tämäkin oli kyllä tosi hyvää, mutta tässä oli ihan liikaa syötävää. :D Myös vappua tuli vietettyä tänä vuonna Oulussa. Pidettiin piknik mun olohuoneessa, sillä ulkona oli ihan surkea ilma, mutta oli silti kivaa. :) 
 
 Nyt pitääkin alkaa leipomaan ja valmistautumaan uudenvuoden juhlintaa varten. 
 
Onnellista Uutta Vuotta 2018!
 
❤ E


4 kommenttia:

  1. Kivasti toteutettu postaus! ♥ Oi nam, tuo viimeisen kuvan kakku näyttää niin hyvältä :D Auringonlaskukuvia on tullut kyllä otettua niin paljon viime vuoden puolella, että niistä saisi vaikka kuinka monta postausta aikaiseksi, hahah. Auringonlaskut näyttää aina niin kauniilta ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat kuvat, ansaitsivat kyllä paikkansa tuossa best ninessä! :) Ihanaa alkanutta vuotta sulle<3

    VastaaPoista