keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kevättä kotiin

Tällä kertaa päätin tehdä vähän erilaisen ostospostauksen. Tarkoitus oli yrittää olla shoppailematta maaliskuussa, mutta aina sitä onnistuu löytämään jotain, mitä ei voi jättää kauppaan, haha. :D Esittelen tässä postauksessa vain viimeisimpiä sisustusostoksia. Maaliskuussa tuli shoppailtua netistä myös muutama keväinen vaate sekä kevätkengät ja laukku, mutta teen joskus myöhemmin ihan oman postauksen vaatekaapin keväthankinnoille. :) 


Nämä kivat Riviera Maisonin jutut löysin, kun käytiin äidin kanssa uudessa Kaunis koti Wilhelmiina-nimisessä sisustuskaupassa. Oikeastaan äiti ostikin nämä mulle. :) 


Puuvillan tuoksuisen kynttilän löysin Jyskistä ja pöytätabletit Indiskan alennusmyynnistä. Nuo pöytäliinat on musta tosi kivan näköisiä. :D Toisen laitoin eteiseen ja toisen olohuoneeseen lipaston päälle. Vähän vaihtelua pitsiliinoihin, joita yleensä pidän.


Tämä kukallinen pääsiäismuna on myös Indiskasta. Katsoin tätä kerran, mutta en raaskinut silloin ostaa. Toivoin, että nämä menisivät joskus alennukseen ja seuraavan kerran Indiskan ohi kävellessä siellä olikin pääsiäiskoristeet alennuksessa puoleen hintaan. :D Pitihän mun sitten käydä tämä ostamassa.


Sitten Sokoksen 3+1-päivien ostoksia. Mitään isompaa mulla ei sieltä ollut tarkoitus ostaa ja hyvin onnistuinkin tässä päätöksessä. Lähinnä ruokaa ja muutaman tarpeellisen ihonhoitotuotteen kävin ostamassa. Muutama heräteostos tarttui kuitenkin mukaan ja ne löytyy tästä postauksesta. :D Tämä teepurkki oli jotenkin söpö ja myös sen sisällä oleva tee oli ihanaa!


Lautasliinoja tarvitsee aina ja niitä on kiva vaihdella lautasliinatelineeseen. Yleensä ostan vain isoja liinoja, mutta nyt ostin myös kahviliinat. Sitten ostin myös kilon lakupussin, sillä hintaa oli vain kolme euroa. Tarkoituksena oli laittaa nämä sisustukseen. 


Päädyinkin ostamaan Prismasta jalallisen lasikulhon, johon lakut pääsivät koristeeksi. Saa nähdä kauanko ne säilyvät tuossa ennen kuin päätyvät parempiin suihin. :D 


Mitä tykkäät ostoksista? Kävitkö ostoksilla 3+1-päivillä? :)

❤ E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti