keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Toukokuun ostokset

Miten teillä on sujunut alkuviikko? :) Mä tulin sunnuntai-iltana kotikotiin vähän levähtämään pääsykokeisiin luku-urakan jälkeen. Oon nyt ollut muutaman päivän täällä ja en oo oikeastaan tehnyt mitään ihmeempiä. Perjantaina olisi tarkoitus palata takaisin Ouluun. :)
Nyt olisi tulossa ostospostausta, sillä en oo ehtinyt esitellä teille vielä toukokuun ostoksia.


Toukokuun aikana tuli tehtyä kaksi Oriflame-tilausta. Ensimmäisessä tilauksessa tilasin vain kesäisen huulipunan, uuden kurkku-kasvonaamion ja näytteitä kasvovoiteista. Pienet näytteet on käteviä, jos tulee käytyä kesällä reissussa niin ei tarvitse kantaa joka purkkia mukana. :) Ecobeauty-kasvoöljyn sain lahjana kyselyyn vastailusta.


Toisella tilauskerralla tilasin meikkejä kesäksi. Vihdoin raskin tilata Giordani Goldin aurinkopuuterihelmetkin, sillä ne olivat hyvässä alennuksessa. Noista puuterihelmistä ja browcarasta onkin tullut suosikkeja! 


Halusin jotain pirteää keittiönpöytään opiskelua piristämään ja kävin ostamassa Indiskasta tuollaisen raikkaan pinkin pöytätabletin ja kynttilät. :) 


Oon ihastellut tätä Finlaysonin Parasta aikaa-pussilakanasettiä ja pitihän se sitten käydä ostamassa, kun oli jo toistamiseen Sokoksella hyvässä alennuksessa. Ihanat kesälakanat! ♥


Viime kuussa hankin myös yhden jo kauan haaveillun ostoksen, nimittäin ensimmäisen oikean mariskoolin! Olis kiva keräillä näitä muutama kiva väri. :) Nämä oli Tokmannilla tarjouksessa yksi perjantai ja hintaa jäi reilu 11€, niin raskin ostaa. :D


Viimeisimpänä vielä muutama ostos, joista oon eniten innoissani! Yleensä ei tule ostettua juuri koskaan mitään kirppiksiltä, mutta yhdellä viikolla satuin selailemaan Facebook-kirppistä ja löysin nämä ihanat kesäpaidat. ♥ Näistä kaksi oli käyttämättömiä ja kolmaskin aivan uudenveroinen, joten aika hyviä löytöjä mun mielestä. :)

Näiden paitojen lisäksi on tullut hankittua myös muutama muu kiva kesävaate ja ajattelinkin, että voisin tehdä niistä ihan oman postauksen pian. :) Täytyy sanoa, että mun uudenvuodenlupaus olla ostamatta uusia vaatteita tänä vuonna on kyllä jo täysin rikkoutunut ja en onnistunut siinä ollenkaan.. Mutta ei voi mitään, kun on tullut vastaan ihanuuksia, joita ei vaan oo voinut jättää ostamatta, haha.. Ehkä ensi vuonna sitten. :D  

Mitäs tykkäätte ostoksista? Onko teillä uudenvuodenlupaukset pitäneet tähän asti? :) 
Aurinkoista viikkoa! 

❤ E

2 kommenttia: