maanantai 20. elokuuta 2018

Kesän ostoksia, osa 2

Kesän toisen ostospostauksen vuoro! Tässä mun kesän aikana ostamat vaatteet ja asusteet. Nämä kaikki on itseasiassa alelöytöjä. :) Oikeastaan tässä ei kyllä ole ihan kaikki mun kesävaateostokset, sillä oon kesän aikana tehnyt kivoja löytöjä myös Facebook-kirppikseltä ja toukokuun puolella tuli myös tehtyä muutamia vaatehankintoja kesää varten. 

Toukokuusta on jo sen verran aikaa, että niitä ostoksia en enää viitsi esitellä, mutta jos kirppislöydöt kiinnostaa niin voisin tehdä niistä ihan oman postauksen pian! Nyt kuitenkin niihin kesän ajan ostoksiin. Vaatteita on muuten jotenkin ihan tosi hankala kuvata. Parempia kuvia saisi varmaan esittelemällä vaatteet päällä. :D 


Tämän paidan tilasin H&M:n kesäalesta. Tämän kanssa tilasin myös yhden toisen off shoulder-paidan ja mekon, mutta ne oli mulle liian isoja, joten palautin ne, sillä niistä oli pienempi koko jo loppuunmyyty. Myös tän jouduin käydä vaihtamassa pienempään kokoon. Onneksi löytyi vielä myymälästä, sillä tää on musta aivan ihana kesäpaita! Ihanan pirteä väri ja puuvillavaatteet on kivan vilpoisia kesällä. 



Noista palautetuista tuotteista sain sitten tilalle tuotehyvityskortin ja sillä kävin myöhemmin ostamassa tämän paidan ja shortsit. Ihastuin paidan hihoihin ja selässä oleviin nappeihin, joista en hoksannut ottaa kuvaa. Näitä oli kolmea eri väriä, mutta tuo väri sopii musta hyvin syksyynkin. Shortsit olivat heräteosto, sillä oikeasti menin etsimään farkkushortseja mun ihan liian isojen tilalle. Mitään kivoja ei enää löytynyt, mutta sitten löysin nämä rennot shortsit vain 3eurolla. Näistä tulikin mun kesän lempparishortsit, sillä ovat tosi mukavat ja rennot päällä ja sopii just hyvin vaikka rannalle bikineiden kaveriksi!


Tänä kesänä myös bikineille on ollut niin paljon käyttöä, että jouduin ostamaan yhdet uudet. Tilasin myös nämä H&M:n alesta ja alennuksien jälkeen näille jäi yhteensä hintaa enää reilu 7euroa. En hirveästi tykkää noista ihan pienistä bikinialaosista, mutta otin silti alaosankin, kun oli niin halpakin. :D Löysin kuitenkin myöhemmin Cubukselta tuollaiset korkeavyötäröisemmät bikinihousut ja oon käyttänyt niitä tuon H&M:n yläosan kanssa. 



Viimeisenä vielä kenkä- ja asustelöydöt! :D Ballerinat ja aurinkolasit ovat H&M:ltä ja tennarit Zalandolta. Etenkin nuo vaaleanpunaiset ballerinat ja tennarit olivat tosi hyviä löytöjä, sillä molemmat olivat oikeaa mokkaa ja ballerinoilla oli hintaa vain 5euroa ja tennareilla kaksikymppiä. 

Mitäs tykkäät ostoksista? Kiinnostaisko mun aiemmin mainitsema postaus kirppislöydöistä? :) 

❤ E

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) Noi punaiset shortsit on tosi ihanat!
    Mua ainakin kiinnostaa kirppislöydötkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Pitää kyllä tehdä niistä postaus tässä pian!

      Poista