tiistai 14. elokuuta 2018

My day 8.8.2018

Oon jo pitkään halunnut tehdä My day-postauksen, mutta jotenkin se vain aina unohtuu tai tulee mieleen ihan tylsänä päivänä, jolloin ei olisi mitään kivaa kuvattavaa. Viime keskivikkona tää idea tuli taas mun mieleen ja päätin vihdoin kuvata mun päivän, sillä oli kiva päivä tiedossa! Huomasin vasta äsken postauksen otsikkoa kirjoittaessa, että sattumalta tuli hyvältä päivämäärältäkin tää postaus, haha. :D Nyt kuitenkin pääsette kurkkaamaan mun päivään! 


10.30 Olin laittanut herätyskellon soimaan yhdeksältä, mutta nukuin koko yön tosi huonosti, joten päätin nukkua vielä vähän pidempään. Puoli yhdentoista aikaan heräilen ja ilma näyttää aurinkoiselta ja lämpimältä, niin kuin luvattiin. Oikeasti, musta tuntuu että sain unta vasta joskus seitsemän aikaan aamulla, joten tää päivä meni tosi vähillä unilla. Herättyäni makoilin vielä sängyssä samalla selaillen kännykästä läpi sähköpostin ja instan. Teen yleensä aina näin, jos ei ole kiire minnekään. 


11.00 Oon saanut itseni sängystä ylös ja seuraavaksi on aamupalan vuoro. En oo käynyt muutamaan päivään kaupassa, joten aamupala on tänä aamuna hieman köyhä. Vain pari karjalanpiirakkaa ja teetä. :D Sisällä ei ole enää ihan niin kuuma kuin kovimmilla helteillä, joten teetäkin pystyy taas juoda. ♥


12.00 Loppu aamupäivä kuluu kotihommissa. Tiskaan astiat ja silitän puhtaat pyykit sekä järjestelen ne kaappeihin. 


13.00 Kotihommat on tehty ja käväisen vielä nopeasti suihkussa. Tässä lavastettu kuva ihonhoitotuotteista joita käytin, sillä en keksinyt tästä hetkestä mitään fiksua kuvaa. :D Suihkun jälkeen valitsen päivän vaatteet, meikkaan ja laitan hiukset. 


14.20 Alan olla valmiina päivään. Päivän asuksi valikoitui monta kesää vanha farkkumekko, joka on musta edelleen kiva ja sen kaveriksi joskus H&M:ltä ostettu solkivyö. Jouduin vähän fiksaamaan vyötä ja tekemään siihen naulaa ja ruuvia apuna käyttäen uuden reiän ennen kuin sain sen päälle, sillä vyö on aina ollut mulle liian iso. :D Ensin lähden postille hakemaan yhden vihdoin saapuneen paketin, sillä paketti oli joutunut välillä johonkin hukkaan. Sen jälkeen on tarkoitus mennä siskon kanssa kaupugille. 



14.30 Posti on ihan mun naapurissa eikä siellä ollut paljon asiakkaita, joten kymmenessä minuutissa selviydyn takaisin kotiin paketti kainalossa. Avaan paketin ja sieltä paljastuu Female-verkkokaupasta tilatut Victoria's secretin tuotteet. Näistä kaikki eivät kuitenkaan ole mun, vaan osa on myös äidin ja siskojen. Ehdin hetken ihastella tuotteiden kauniita pakkauksia ja nuuhkia tuoksuja. Sitten nappaan siskon tilaamat tuotteet matkaan ja lähden kohti keskustaa. 



17.15 Pari tuntia keskustassa kuluu nopeasti välipalaa syöden ja muutamissa kaupoissa pyörien. Törmäsin myös yhteen kaveriin ja ehdittiin jutella hetki. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään ostoksia välipalaa lukuun ottamatta. Viiden jälkeen tulen kotiin vaihtamaan vähän kevyempää vaatetta, sillä ollaan poikaystävän kanssa sovittu, että mennään Nallikarin uimarannalle poikaystävän työpäivän jälkeen. Puoli kuuden jälkeen oon taas valmis lähtemään. Mennään vielä lidlin kautta ja haetaan evääksi pitsataskut, juuressipsejä, suklaata ja mehukivennäisvettä. Terveellinen päivä siis. :D 



18.30 Vihdoin saavutaan Nallikarille ja aletaan heti syödä eväitä, sillä molemmilla on jo kauhea nälkä. Saadaan heti riesaksi ampiaisia, joita houkuttaa eväiden tuoksu. Ampiaisia ilmestyy paikalle aina, kun avataan joku uusi eväspaketti. :D Ilma on jo vähän viilentynyt, joten ei voidakaan enää ottaa aurinkoa niin kuin oli tarkoitus. Eväiden syönnin jälkeen ilta kuluu vain rannalla istuen ja frisbeetä heitellen. Ja niitä ampiaisia karkuun juosten, haha! 



21.30 Muutama tunti rannalla on kulunut ihan huomaamatta ja päätetään vielä käydä kävelyllä Nallikarin päässä olevalla majakalla ennen kuin lähdetään pyöräilemään takaisin keskustaan. Keskustassa käydään vielä kaupassa ostamassa iltapalaa. Ja mulle aamupalaa, sillä en ehtinyt tänään kunnolla ruokakauppaan. :) 



23.00 Vihdoin kotona vauhdikkaan päivän jälkeen. iltapuuhiin mulla kuuluu vielä suihkussa käynti ja iltapalan syöminen samalla kynttilöitä poltellen. Ennen nukkumaan menoa selailen vielä jonkun aikaa tablettia. Mua ei hirveästi väsytä, vaikka nukuinkin viime yön huonosti. Alan nukkumaan siinä kahden aikaan. 


Mitäs tykkäät tällaisesta my day-postauksesta? Oliko postauksessa tarpeeksi kuvia ja tekstiä päivästä? Löytyykö sun blogista my day-postauksia? :) 

❤ E

8 kommenttia:

  1. Tällasia postauksia on just kiva lukea! Hauskaa päästä kurkistamaan toisten arkeen. Mun pitäis varmaan kirjoittaa kans joku samantyyppinen, koska edellisestä my day -postauksesta on vierähtänyt jo puolisentoista vuotta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Mun mielestä on hauskaa nähdä, mitä mun seuraamien blogien kirjoittajat puuhailee. :) Tee vaan, olis kyllä kiva päästä lukemaan! :)

      Poista
    2. Ihan totta! Yleensä vain päivä pitää valita niin ettei se näytä siltä kuin makoilisi päivät pitkät sängyllä! :D Sulla on ainakin tämä päivä ollut aktiivinen ja täynnä tekemistä (sekä kivoja herkkuja!):)

      Poista
    3. Niinpä! :D Tää olikin varmaan mun viime viikon aktiivisin päivä, joten hyvä päivä tuli siis valittua kuvattavaksi, haha. :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Mulla oli ihan sama, että helteillä ei pystynyt juomaan teetä. Nyt taas vedän sitä melkein kaksin käsin kylmyyden takia! :D Toi farkkumekko on niin söpö♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :)
    Jep, mulla ainakin alkoi heti hiki valua jos helteillä erehtyi juomaan jotain kuumaa, hahah. :D

    VastaaPoista
  4. My dayt on mun yksiä suosikkipostauksia, ihana nähdä mitä ihmiset tekee arkena! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Munkin mielestä ne on tosi mielenkiintoisia postauksia. :D

      Poista