tiistai 9. lokakuuta 2018

Piristystä syksyyn

Syksyllä tuntuu aina kaipaavan jonkunlaista piristystä, kun valoisa ja lämmin kesä vaihtuu harmaaksi ja pimeäksi syksyksi. Mua on tänä syksynä ilahduttaneet mm. uudet kosmetiikkaostokset, jotka haluan esitellä teillekin. Oon jo kauan haaveillut Luxplussalta tilaamisesta, sillä sieltä löytyy niin paljon kaikkea ihanaa kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Hetki sitten tein ensimmäisen tilauksen ja lisäksi oon tehnyt löytöjä Oriflamelta ja Tokmannilta. :) 


Oon joskus ihastellut jossain näitä Organic shopin Body desserts-sarjan tuotteita. Nämä olivat vasta Tokmannilla tarjouksessa vitosella, niin mun piti käydä ostamassa kokeiluun kuorinta ja vartalovoide. Mua houkutteli myös se, että näissä on vähän luonnollisempia ainesosia. Rakastuin tietysti näihin, sillä nämähän ovat kuin karkkia! Luxplussalta tilasin vielä kylpyvaahdon, sillä sitä ei Tokmannilla ollut. Kylpyammetta mulla ei ole, mutta aion vähän soveltaa tuon käytön kanssa ja käyttää sitä suihkussa normaalin suihkugeelin tapaan, vaikka tää onkin koostumukseltaan kuin hyytelöä. :D


Oon halunnut päivittää luomivärikokoelmaa pronssisilla ja punertavilla sävyillä, joten tällaiset Technicin paletit klikkasin myös Luxplussalta ostoskoriin. Näillä molemmilla oli hintaa vain pari euroa, mutta sävyt vaikuttavat kuitenkin melko pigmenttisiltä. Ripsivärit olivat myös sivulla tosi halpoja, joten valitsin kokeiltavaksi Technic ja W7-merkkejä. 


Tämä tyttö omistaa myös pahemman luokan riippuvuuden hajuvesiin ja kun huomasin, että Luxplussalla tuoksutkin ovat paljon halvempia, niin pitihän mun saada yksi syksyyn sopiva tuoksu, haha. :D Tuoksuvalikoimaa selaillessa päädyin Lanvinin Marry me confettis-tuoksuun, joka tuoksuu mm. punaisille marjoille, karhunvatukalle, mustaherukalle, persikalle ja jasmiinille. Tuoksu osoittautui yhtä herkulliseksi kuin tuo pullokin! Ja oli musta aika edullinen, sillä 50ml pullo maksoi 23,95€. 


Lisäksi Luxplussalta löytyi vielä muutama tuote Bielendalta, joka on puolalainen luonnon raaka-aineita tuotteissaan suosiva kosmetiikkasarja. Bielendan tuotteita pystyi tilaamaan koulussa yhden tukun kautta kun vielä opiskelin, joten uskoisin niiden olevan laadukkaita. Natura Sibericasta oon myös kuullut hyvää, joten tilasin myös siltä talvikäyttöön tarkoitetun käsivoiteen. Ootan eniten tuon hehkua antavan primerin testaamista, sillä vielä en oo ehtinyt sitä kokeilla! 



Pari Oriflame-tilaustakin oon syksyn aikana ehtinyt tehdä ja sieltä oon löytänyt mm. pari syksyistä huulipunaa, huulipunan pohjustajan, kulmavärin (josta on tullut mun luottotuote), vitamiineja ja kuorinta-aineen pian loppuvan tilalle. Yleisvoiteen sai kaupan päälle vitamiineja ostaessa. 


Joku aika sitten osallistuin myös Oriflamen verkkokoulutukseen, johon osallisumisesta sai palkinnoksi ihonhoitosetin. Tämä oli musta tosi hyvä diili, sillä nuo ihonhoitosetit ovat aika kalliita ja en usko, että olisin tätä raskinut itse normaalihinnalla ostaa. Kiva päästä testailemaan näitäkin. Itse asiassa mulla on kerran ollut setin puhdistustuotteet ja päivä- ja yövoiteesta näytteitä. Tykkäsin kyllä niistä, joten tämä oli mieluinen yllätys. :) 


Ja sitten vielä muutama random ostos. Myyjäisistä löytynyt Soap:in huulivoide, Lumenen vegaanisen Nordig girl!-sarjan kynsilakka ja H&M:n alesta löytynyt huulipuna ja luomiväri. Soap on oululainen ihanan tuoksuisia luomu saippuoita valmistava yritys, jonka valikoimasta löytyy myös huulivoiteita ja muutamia muita ihonhoitotuotteita. :) 

Mitäs tykkäät ostoksista? Ootko sä tilannut Luxplussalta tai kokeillut mitään näistä tuotteista? 

Mä oon aika ihastunut näihin kaikkiin tuotteisiin ja oon tyytyväinen, että mun kosmetiikkavalikoimasta löytyy nyt myös muutamia luonnollisempia merkkejä ja tuotteita. 

Kivaa viikon jatkoa! 
❤ E

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! :) oon joskus itsekin katsellut tuota hajuvettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo on kyllä hyväntuoksuinen ja pullokin niin söpö! :)

      Poista
  2. Pakko vaan kommentoida et miten ihanan sävynen toi H&M:n luomiväri 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe. :D Itsekin kyllä tykkään paljon ja se on ollutkin varmaan mun tän syksyn käytetyin luomiväri. :)

      Poista
  3. Mun iho niin tykkäs tosta ihonhoitosetistä! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!
      Mäkin otin noi käyttöön muutama päivä sitten ja vaikuttaa hyvältä. :)

      Poista