perjantai 1. helmikuuta 2019

Last moments of 2018

Blogitauon vuoksi viime vuodelta ei tullut julkaistua minkäänlaista vuosikoostetta ja vaikka alkoi jo helmikuu halusin silti tulla vielä muistelemaan vähän viime vuoden viimeisiä hetkiä. Kuvia tuli silti otettua, vaikka bloggailu olikin tauolla. :) 


1.-2. Halloweenina kokeilin leipoa uudenlaista herkkua: brownie, jonka päälle tuli vaahtokarkkikuorrutus. Oli aika hyvää ja makeaa! 
3. Kotiutin Clas Ohlsonilta uudet höyhenpallovalot, joita olin ehtinyt ihastella jo moneen kertaan siellä käydessä. 
4. Kahvittelua ja jouluavajaisia. Ihana yllätys oli tuo kahvin pinnalle tehty joutsen! 


1. Odotin näiden prinsessaliljojen tuloa kauppoihin jo elokuussa, mutta vasta lähempänä joulua niitä oli ilmestynyt. Yksiä mun lempparikukkia.
2. Erilaisia joulupalloja, joita oon keräillyt. Mun joulusisustuksessa ei oo vielä kertaakaan ollut isoa joulukuusta, joten pallot on joulun aikaan esillä metallilankakorissa. 
3. Lumo Light Festivalin kuu-valotaideteos kauppakeskuksessa. 
4. Leivoin itelleni synttärikakun - vadelma-valkosuklaajuustokakun! 


1. Vihdoin ostin Vichyn mineral 89-hoitotiivisteen ja tää on kyllä niin ihana kuin muistelinkin. Tämä oli mun joululahja itselleni, haha.
2. Tehtiin poikaystävän kanssa ekaa kertaa piparitalo yhessä. 
3. Vietettiin myös joulua jo etukäteen, sillä oltiin kumpikin kotikodeissamme joulunaika. Olin ilmeisesti ollut kittinä, sillä poikaystävä oli ostanut mulle ihania lahjoja.
4. Överiherkkuvohveli Kahvila Stockholmissa. 


1.-4. Joulun viettoa. Jouluna mm. söin hyviä ruokia, herkuttelin, vietin aikaa perheen kanssa, näin kavereita ja olin ihan rennosti. Joululahjaksi sain ihanan Ted Bakerin laukun, kosmetiikkajuttuja ja lahjakortin. :)


1. Mun joululoma oli aika lyhyt ja heti joulunpyhien jälkeen palasin töihin. 
2. Vuoden 2018 suosituimmat instagram-kuvat. Tää kuva on kyllä ihanan värikäs! 
3.-4. Uudenvuoden viettoa.

Ihanaa & rentouttavaa viikonloppua!
❤ E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti