torstai 2. toukokuuta 2019

Kevään suosikkituoksut

Moi pitkästä aikaa! 
Ihanaa tulla kirjoittelemaan pitkän tauon jälkeen. Pari kuukautta ollut hiljaiseloa täällä, sillä suurin osa ajasta on mennyt töissä ja pääsykokeisiin valmistautuessa. Tarkoituksena on nyt pikkuhiljaa herätellä blogi taas eloon. Toivottavasti te kaikki lukijat ette oo ehtineet kadota. :) 

Halusin tehdä tähän alkuun tauon jälkeen jonkin keväisen postauksen, kun toukokuuta jo eletään. :D Mulla on ollut pitkään suunnitelmissa esitellä blogissa suosikkituoksuja, joten postauksen aihetta ei ollut vaikea valita. Rakastan hajuvesiä ja varsinkin sellaiset keväiset raikkaat ja kepeät tuoksut on mun suosikkeja. Tässä esittelyssä mun kolme tämän kevään lempparia. Eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sillä en osaa päättää mikä näistä olisi ihanin. 


Oriflame Eclat Femme Weekend EdT

Ensimmäisenä Oriflamen Eclat Femme Weekend tuoksu, jonka tilasin viime vuonna näihin aikoihin. Tilasin tuoksun pelkän tuoksukuvauksen perusteella, niin kuin teen melkein aina. Oli hyvä ostos, sillä ihastuin tuoksuun heti ensimmäisellä suihkauksella ja sen suosio jatkuu myös tänä keväänä. Tuoksu on kukkaishedelmäinen ja makea, mutta kuitenkin todella raikas ja kevyt. Tuoksusta löytyy mm. persikkaa, freesiaa, ruusua ja myskiä. Tuoksu pysyy hyvin iholla ja samasta sarjasta löytyy myös vartalovoide sekä vartalotuoksu. Toivoisin tästä tuoksusta myös dödöä, mutta sellaista ei oo ainakaan vielä ilmestynyt.


Jimmy Choo Illicit Flower EdT

Seuraavana tuoksukokoelman uusin tulokas, jonka tilasin vähän aikaa sitten hulluilta päiviltä ja samalla toinen Jimmy Choo-tuoksu, jonka omistan. Tätä olin aikaisemmin tuoksuttanut ja ajatellut, että tää täytyy joskus saada. Kukkaishedelmäinen tuoksu tämäkin, mutta ei niin makea kuin tuo ensin esitelty sillä tässä on myös puisia sävyjä. Tuoksussa on mm. aprikoosia, mandariinia, jasmiinia, ruusua, myskiä ja santelipuuta. Sopii hyvin arkeen, mutta voisin käyttää myös juhlavampana tuoksuna.Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EdT 

Viimeisenä toiseksi uusin tulokas - tuoksu, josta haaveilin monet vuodet. Talvella pyysin veljeä tuomaan tämän mulle Espanjasta, sillä Suomessa nämä on niin kalliita etten varmaan raskisi ostaa. Ja nyt vihdoin omistan tämän ihanuuden! Kevyt ja raikas hedelmäinen kukkaistuoksu, joka sopii oikeastaan mihin tahansa vuodenaikaan. Tässä tuoksussa on aika paljon eri juttuja ja tuoksu muuttuukin hauskasti päivän mittaan. Tuoksunuotteja on mm. greippi, vadelma, ruusu, freesia, litsi, luumu ja myski. 

Mikä on sun lemppari kevättuoksu ja löytyykö sun tuoksukokoelmasta mitään näistä? :) 

❤ E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti