tiistai 29. maaliskuuta 2016

March through my phone

Maaliskuu alkaa olla ohi, joten olisi taas aika postailla kuukauden aikana kännykkään tallentuneita hetkiä. Tää kuukausi on taas mennyt ihan älyttömän nopeasti ja tässä parin viikon aikana on alkanut näyttää paljon keväisemmältäkin. Piristää heti mieltä, kun aurinko paistaa, on valoisaa ja lumi sulaa pois hitaasti, mutta varmasti. :)
Oon ehtinyt tehdä kaikkea kivaa, mutta läheskään kaikkea en oo muistanut tallentaa kuvien muotoon.
 1-3. Talviloman viettoa pikkusiskon kanssa. Sisko kävi muutaman päivän mun luona ja ehdittiin mm. shoppailla, käydä leffassa, tehdä hyviä ruokia ja leipoa. :) 
4. Ostin mäkin vihdoin takkuharjan! Ja biozellin shampoon testiin, tää punaisten hiusten ylläpito on vähän haastavaa. 
1. Keväisempää meikkiä: siniset rajaukset ja korallin värinen huulipuna.Enpä kyllä oikein tiedä, sopiiko sininen silmämeikki kuitenkaan mulle. :D
2. Ne kauan kaivatut ja viimein löytyneet sisustustikkaat. ♥
3 & 4. Mattojen virkkausta tunnelmallisessa kynttilän valossa ja valmiit matot. Virkkaus on oikeastaan ihan kivaa puuhaa. 
1. Kevät-selfie. :)
2. Ja kevätshoppailua!
3 & 4. Illanviettoa ihanien tyttöjen kanssa. ♥
1. Täällä koti-kotona odotti aika talviset maisemat, kun tulin pääsiäisen viettoon haha. :D
2-4. Pääsiäistunnelmia. Oon ollut vähän flunssassa, niin pääsiäinen meni aikalailla täällä kotona ollessa. Kävin myös paria kaveria moikkaamassa, kun nykyään tulee nähtyä niin harvoin. 

Mites teillä muilla on sujunut maaliskuu? Miten aiotte viettää tän kuun viimeisiä päiviä? :)
Itse aion yrittää parantua tästä flunssasta ja hakea kouluun. En oo vielä saanut hakupapereita täytettyä, täytyy vielä vähän pohtia hakuvaihtoehtoja ja niiden järjestystä. 
Kivaa viikkoa! 
♥ E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti