keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Vappu 2017

Hellou pitkästä aikaa! ♥
Mitäs teille kuuluu? Mulla on nyt alkanut ihan kunnolla pääsykokeisiin luku-urakka, joten täällä blogin puolella tulee valitettavasti olemaan vähän hiljaisempaa kesäkuun alkupuolelle asti. Toivottavasti jaksatte silti pysyä kuulolla, yritän parhaani mukaan välillä jotain ehtiä kirjoittelemaan. Mutta en ota siitä mitään ylimääräistä stressiä, kun tää on kuitenkin harrastus. :) 

Viikonloppuna pidin tietysti vapun kunniaksi hieman lomaa opiskelusta. Ja mulla olisikin teille nyt hieman vapputunnelmia jaettavana. Oon jotenkin aina ollut tosi innoissani vapusta. Se tulee kyllä juhlapäivistä hyvänä kakkosena heti joulun jälkeen. Musta on niin kiva, kun on kevät, ihmiset kulkee iloisina vappuasuissaan ja voi koristella kodin ihan överi värikkääksi. Kiva, että vuodessa on ainakin yks päivä, jolloin kaikkea ei tarvi ottaa vakavasti. :) 

Vappuaattona täällä oli aika huono sää, joten päädyttiin poikaystävän kanssa pitämään vappupiknik sisällä. Mutta ihan yhtä kiva se oli siltikin! ♥ Illalla kävästiin keskustassa katselemassa vappumeininkejä, mutta aika pian lähdettiin takaisin sisälle räntäsadetta piiloon. Vappupäivänä ilma oli onneksi parempi, joten päästiin käymään vapputorilla ja kävelyllä lakkeja ulkoiluttamassa. Aloitettiin myös jäätelökausi ja ostettiin kesän ekat jäätelötötteröt, vaikka sen jälkeen tietysti tulikin ihan hirveän kylmä. :D
 
Tein myös vappukakun, joka onnistui tosi hyvin, vaikka se olikin mun ensimmäinen kakku ikinä, johon käytin liivatetta. Tuota pitää kyllä tehdä joskus uudestaankin. 
Lisäksi käytin eka kertaa ihanaa hattaran vaaleanpunaista mekkoa, jonka löysin vasta Nellyn alesta! ♥ Mulle on tullut tavaksi ostaa joka vappu joku uusi värikäs kevätmekko, vaikka kaapista kyllä löytyisi valmiiksikin mekkoja.. Ja ylioppilaslakin lisäksi ehdin käyttämään myös lakettia. Mulla on tullut perinne käyttää sitä vappuaattona, ja vappupäivänä taas lakkia, haha.Miten teidän vapun juhlinta sujui? Oliko kiva vappu? :)
❤ E

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat tarjoilut, varsinkin tuo kakku on tosi pirteän näköinen! Huomaa kyllä, että vapputarjoilut on kyseessä :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista