torstai 20. huhtikuuta 2017

Asuntopostaus, osa 3: Olohuone

Asuntopostauksen viimeinen osa vuorossa. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä esittelyssä olohuone. Musta tää olohuone on kiva huone, sillä se on melko iso ja oleskeluun on siten paljon tilaa. Osa olohuoneesta mulla on myös ns. ruokailutilana, sillä eihän tuonne keittiöön ruokapöytä mahtuisi millään. :)
Ennen mun kevätsisustuksessa oli mintunvihreän ja vaaleanpunaisen sävyjä, mutta tänä keväänä lisäsin niiden kaveriksi myös vähän vihreää. Se on kivan pirteä väri.Onko teillä tapana vaihdella sisustusta vuodenaikojen mukaan?
Mitä värejä teidän kevätsisustuksesta löytyy? 

❤ E

6 kommenttia:

 1. Sun asunto kokonaisuudessaan on ihanan tyttömäinen♥ Noi pari taulua joissa on tekstiä, tyynä samoin, "love" sana ikkunalaudalla ja home sweet home sanat seinällä on ihana lisäys sisustukseen. Tollaset positiiviset tekstit on muutenki tosi kivoja.
  Itellä taitaa toi värimaailma pysyä aika samana niin kauan kunnes kyllästyn siihen. Kun muutin halusin vaa mustaa, valkosta ja harmaata. Nyt sitten haluun vaaleenpunasta, vihreetä ja kultaa tänne. Järjestys puolestaan on vaihtunut jo viidesti, sillä poikaystävä tahtoo vähän väliä vaihtaa sängyn ja tietokonepöydän paikkaa.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ♥
   Mulla on tänne kertynyt kaikenlaisia tekstejä ja tykkään kyllä itekin niistä. :D
   Noi on just kivat perusvärit, joita voi aina piristää jollain värikkäämmillä väreillä halutessaan. :) Järjestyksen vaihtaminen silloin tällöin on kivaa, niin ei pääse koskaan kyllästymään. :D

   Poista
 2. Oi tuo värimaailma on aivan ihana!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana värimaailma! Vaikka itse pidän enemmänki harmaasta, valkoisesta ja kullasta.. mutta ihanasti olet sisustanut! :)

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista