lauantai 9. syyskuuta 2017

Life lately


1. Syksyn merkkejä ilmassa: kävelylenkin jälkeen tarvitsee kupillisen kaakaota lämmittyäkseen, haha. :D 
2. Näissä ruusuissa oli tosi hauska väri. Vähän vihreää, valkoista ja vaaleanpunaista. Juuri tänään ostin kaupasta taas samanlaisen kimpun. 
3.-4. Elokuun viimeisenä päivänä käytiin kesän viimeisellä piknikillä Ainolanpuistossa. Sokoksella oli alennuksessa noita celsius virkistysjuomia, joten piti ostaa testiin. Niistä ei kyllä tullut mun suosikkia ja luulen, että en osta uudelleen. Meillä oli kaverina myös pieni sorsa. :)


1.-2. Syksyn alkamisen kunniaksi tuli taas värjättyä hiukset punaiseksi. Suunnitelmissa oli kasvattaa oma väri takaisin, mutta kyllä mä taidan punaisesta enemmän tykätä. En kuitenkaan laittanut nyt oikeaa hiusväriä, vaan vain värishampoon. 
3.-4. Viettämässä iltaa Nallikarilla viime lauantaina. Tosta auringonlasku kuvasta olis kyllä tullut tosi hieno, jos joku ei olisi koko ajan seisonut tuossa edessä. :D


1. Vietettiin tällä viikolla poikaystävän viimeistä kesälomapäivää Ideaparkilla shoppaillen. Käytiin myös Arnoldsissa samalla reissulla. 
2.-4. Ostin lähinnä tarpeellisia juttuja, joita on ollut jo jonkun aikaa ostoslistalla. H&M:ltä sukkia ja Jyskistä kehyksen kaverin piirtämään kuvaan musta ja Mindistä sekä vaatekaappiin uudet korit/laatikot alusvaatteille ja sukille. Kynttiläjuttuja tarttui myös matkaan. :D


1. Kokeilin tehdä vähän erilaista kanasalaattia, kuin millaista oon yleensä tehnyt. Tääkin oli kyllä hyvää! 
2. Toisena päivänä kävin shoppailemassa Jyskistä vielä uusia petivaatteita. Siellä oli hyviä alennuksia synttäreiden kunniaksi.
3. Eilen olin aika onnellinen tyttö, kun kävin sittarissa ruokakaupassa ja eksyin samalla kosmetiikkaosastolle. Ja siellä oli vaikka mitä Essencen meikkejä puoleen hintaan!  :D Tällaisia sitten valikoitui matkaan. Nämä maksoi yhteensä vain reilu 7€. 
4. Kokeilin tietysti heti tehdä noilla vähän syksyisempää meikkiä. :) 

❤ E

4 kommenttia:

 1. Voi kuin kivoja kuvia! Täälläki oli paljon Essencen juttuja puoleen hintaan ja ostin juurikin tuon saman huulipunan. Se on kyllä nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Niin on, mä pohdin pitkään eri sävyjen välillä, mutta valitsin lopulta kuitenkin tutun ja turvallisen punaisen. :D

   Poista
 2. Ihanan näköiset noi ekan kuvan kaakaot!😍 Ja myös toi kanasalaatti, ei hitsi kun alkoikin nyt tehdä mieli sellaista hahah :D

  VastaaPoista