tiistai 5. syyskuuta 2017

Sisustuslöytöjä ♥

Tiedättekö sen tunteen, kun syksy alkaa tulla ja sen mukana tulee myös sisustuskuume? :D Mä tykkään kyllä muutenkin tosi paljon sisustaa, mutta erityisesti syksyllä kun kesän jälkeen alkaa taas viettää enemmän aikaa kotona, haluaa kodista tehdä vielä entistä mukavamman ja viihtyisämmän. Kynttilöiden, sisustusvalojen, tyynyjen ja peittojen määrä lisääntyy. :) 

Mulla tää joka syksyinen villitys on jo alkanut ja oon jo ehtinyt vaihtaa sisustukseen syksyisempiä värejä ja alkanut polttamaan kynttilöitä iltaisin lähes joka huoneessa. ♥ Oon myös ehtinyt shoppailemaan uusia sisustusjuttuja Kärkkäiseltä ja Jotexilta. Sekä Jyskistä eilen, kun vietittiin poikaystävän viimeistä kesälomapäivää Ideaparkilla shoppaillen. :) 

Mun kodin syyssisustuksesta en oo vielä ehtinyt ottaa kuvia, mutta kurkataanpa vähän Kärkkäisen ostoksiin, jotka on mun mielestä aika kivoja. :) 


Halusin makuuhuoneen koristetyynyihin vähän lisää väriä ja ihastuin näihin Vallilan tyynynpäällisiin. Nämä olivat sopivasti alennuksessa ja yhdellä päällisellä oli hintaa 6,90€. Nämä on hauskat myös siitä, että jos samat kuvat alkaa kyllästyttää voi tyynyt kääntää toisinpäin, sillä toisella puolella on eri kuvat. :) 


 En viitsinyt tilata vain pelkkiä tyynynpäällisiä, joten katselin myös samalla löytäisinkö mitään muita kivoja juttuja. Tämä iso lasipurkki oli alennuksessa ja maksoi vain 3,50€. Tälle löytyi paikka olohuoneen lipaston päältä. Täytin sen vaahtokarkeilla ja lisäsin vielä rusettinauhan, niin se näyttää aika söpöltä, eikö vaan?


Lisäksi löysin pienen ja söpön ruusuntuoksuisen kynttilän lasipurkissa. Tämä pääsi koristamaan makuuhuonetta. :)


 + Pitää vielä esitellä unisieppari, jonka äiti osti mulle täältä Oulusta Majashop nimisestä sisustusliikkeestä, tää on aivan ihana. ♥ 


Tää nurkkaus makuuhuoneesta on kyllä tällä hetkellä ihan mun lempparipaikka kotona. ♥

Ootteko te vielä siirtyneet syksyisempään sisustukseen tai tehneet viime aikoina mitään kivoja sisustuslöytöjä? 

❤ E

4 kommenttia: