perjantai 22. joulukuuta 2017

Jouluasujen suunnittelua ❤

Heippa! ♥ 
Enää kolme yötä jouluun. Tää joulukuu on kyllä mennyt hirveän nopeasti. 
Oon ollut nyt muutaman päivän kotikotona Kuusamossa. Tiistaina tulin tänne. Oon ehtinyt mm. käydä kaverin kanssa teellä ja vaihtaa joululahjat, leipoa äitin kanssa viimeisiä jouluherkkuja ja viedä vanhempien kanssa joulukukkia ja paketteja isovanhemmille ja muutamille muille sukulaisille. 

Ylihuomenna lähdetään perheen kanssa viettämään joulua Vuokattiin samalle mökille, jossa oltiin viime joulunakin. Mun mielestä on ihan kivaa viettää joulua välillä muuallakin kuin täällä kotona. Mun joulusuunnitelmiin kuuluu ainakin joulutunnelmasta nauttiminen, rentoutuminen, jouluruokien- ja herkkujen syöminen sekä jouluisten elokuvien ja ohjelmien katsominen. 

Millaisia joulusuunnitelmia teillä on? :) 


Jouluna tykkään laittautua tosi nätiksi ja pukea mekon päälle. Mun jouluaaton suunnitelmiin kuuluu siis ehdottomasti myös huolellinen laittautuminen päivää varten. :D Mulla on ollut jo parina vuonna peräkkäin sama musta-kultainen pitsinen joulumekko. Se on kyllä nätti, mutta halusin välillä vaihtelua ja päätin etsiä täksi jouluksi uuden mekon. 

Aluksi en löytänyt yhtään mun tyylisiä mekkoja, vaikka selasin kaikki mahdolliset nettikaupat läpi. Lopulta mulla oli kuitenkin vaihtoehtona kaksi kivaa mekkoa. En osannut valita vain toista, joten tilasin molemmat. Onneksi joulua vietetään monena päivänä, niin ehdin käyttää molempia! En oo vielä ehtinyt esitellä mekkoja täällä, joten päätin tehdä tällaisen sneak peekin mun jouluasuista! :)  




Tämän mekon löysin Nellystä. Se on NLY Trend merkin. Tää olisi tarkoitus laittaa jouluaattona. Mekon kaveriksi löysin H&M:ltä tuollaiset hieman paksummat mustat sukkahousut, joissa on kullanväristä kimallelankaa. Kengiksi ajattelin laittaa mustat mokkapintaiset avokkaat, sillä ollaan menossa syömään, niin on kiva laittaa jotain juhlavampaa. Mekko on jo itsessään niin kaunis, ettei se kaipaa kaverikseen paljoa koruja. Laitan kuitenkin mun vakiokorut (nominationit ja Paul Hewittin ankkurikorun) sekä söpöt Tommy Hilfigerin sydän-korvikset, jotka sain joululahjaksi poikaystävältä.




Tämä toinen mekko puolestaan on tilattu NA-KD:sta ja on Trendyol merkkinen. Nämä oli välissä loppuunmyyty ja olin jo ehtinyt tilata tuon toisen, mutta sitten näitä tuli yksi lisää ja en malttanut olla tilaamatta, sillä tässä on musta tosi kivat yksityiskohdat (röyhelöt ja vyö) ja ihana väri.   Mekosta oli hirveän vaikea saada kuvaa niin, että se näyttäisi aivan oikeanväriseltä. Mutta sellainen smaragdinvihreähän tuo on, viimeinen kuva ehkä lähinnä oikeaa. Tämän aion laittaa joulupäivänä ja yhdistää siihen ripauksen hopeaa. H&M:stä mustat ohuemmat sukkahousut, joissa on hopeaa kimallelankaa, nominationit, "timanttikorvikset" ja riipus kaulukorun, joka myös on poikaystävältä saatu, heh. Joulupäivän asuun ei tarvitse miettiä kenkiä, sillä päivä tulee vietettyä todennäköisesti vain mökillä eikä ole tarkoituksena käydä missään. :) 

Sitten on tietysti vielä tapaninpäivä, mutta luulen, että silloin mun asu on jo joku vähän rennompi. :D Vähän aikaa sitten ostin tuollaisen punaisen kimallelakan Mavalalta ja sillä on tarkoitus lakata kynnet jouluajaksi. 

Mitä tykkäätte asuista? Millaisiin asuihin aiotte pukeutua joulupäivinä? :) 

 ❤ E

2 kommenttia:

  1. Ihanat mekot!<3 mäkin tykkään panostaa jouluna pukeutumiseen ja meillä onkin tapana pukeutua silloin nätisti :)

    VastaaPoista