lauantai 20. tammikuuta 2018

3 x tunnustukset

Sofian blogista löytää aina kivoja haasteita, jos on suunnitelmissa tehdä sellaisia. Halusin tulla julkaisemaan tähän väliin jonkun vähän hauskemman postauksen. Mulla on tällä hetkellä suunnitelmissa montakin postausta, mutta päivässä on vieläkin niin vähän valoisaa aikaa, että en ole ehtinyt ottaa kuvia niihin. 
Päädyin sitten tähän Sofian blogista löytämääni tunnustukset haasteeseen, jonka bongasin jo joskus joulunaikaan. Muokkasin kuitenkin tätä haastetta hieman omannäköisekseni ja jätin pois kohdan 3 x paras paikka, jossa olet käynyt, sillä en vaan keksinyt siihen tarpeeksi montaa paikkaa. :) 


3 x paha tapa 

1. Liian pitkään nukkuminen.
Oon ihan kyllästynyt tähän pimeään aikaan. Se väsyttää mua tosi paljon ja nyt kun mulla ei ole yleensä aamuisin menoa minnekään, nukun joka aamu vähintään kymmeneen asti enkä meinaa saada itseäni millään sängystä ylös. Yleensä laitan kellon soimaan yhdeksän aikaan, mutta usein huomaan vain sammuttaneeni sen ja jatkaneeni unia. En meinaa saada aamuisin edes silmiä millään auki ja istun vielä aamupalapöydässäkin puolinukuksissa. 
Onneksi päivät pitenee koko ajan, niin jospa tämä pian helpottaisi.

2. Herkkujen syöminen. 
Niin kuin oon joskus aiemminkin täällä maininnut, oon kauhea sokerihiiri ja mun on joka päivä pakko syödä vähän jotain herkkua. Musta tuntuu, että talvella tämä sokeririippuvuus vain pahenee. En mä nyt mitään hirveitä määriä päivittäin syö, mutta esimerkiksi joulusta on jäänyt kaappiin suklaakonvehteja ja niitä oon tän tammikuun ajan lähes joka päivä mussuttanut muutaman. Aloin tässä vasta myös ostamaan kaakao-cappuzzinoa, joka on mun joka talvinen pahe. Melkein joka aamu juon kupillisen sitä aamupalalla ja ajattelen, että se auttaa mua heräämään paremmin päivään. Normikahvi olisi tuota terveellisempi vaihtoehto, mutta en pidä siitä. 

3. Myöhästely. 
Jos mulla on jotain tosi tärkeää menoa, esimerkiksi töitä tms. oon silloin aina ajoissa paikalla. Mutta vähän epävirallisemmista tapaamisista mulla on huono tapa myöhästellä. Esimerkiksi, jos ollaan vaikka poikaystävän kanssa sovittu, että syödään tiettyyn aikaan, niin mä saatankin laittaa viestiä, että mulla menee vielä vähän aikaa enkä ehdi tulla sovittuun aikaan. Tämä on ärsyttävää sen osapuolen kannalta, joka joutuu odotella. Tiedän sen, mutta silti joskus teen noin.3 x outo tapa 

1. Tehtävälistat. 
Teen joskus illalla nukkumaan mennessä kännykän muistiinpanoihin listan asioista, jotka pitää tehdä seuraavana päivänä. Outoa tästä tekee kuitenkin se, että en sitten useinkaan päivän aikana edes vilkaise tuota listaa vaan saatan löytää sen viikon päästä jotain muita muistiinpanoja selatessani.

2. Sammutan aina valot huoneesta jossa en ole, säästääkseni sähköä. 
Jos mulla on vieraita, valitan myös heille aina, ettei saa jättää valoja huoneeseen, jos lähtee sieltä pois. :D

3. En osaa nukkua, jos en käännä peittoa jalkapohjien alle. 
Mulla on aina kylmät varpaat ja nukkumaan mennessä automaattisesti käännän peiton noin, jotta kylmät varpaat lämmittyisivät ja nukkuminen olisi mukavampaa.


3 x parasta peilikuvassa

1. Silmät. 
Tykkään mun silmien väristä, muodosta ja siitä että ne on melko suuret. Eriväriset ja erilaiset meikkikokeilut sopii yleensä hyvin niille. Oon myös saanut aika paljon kommentteja mun silmistä, joten ne on kai sitten muidenkin mielestä kivat, hah. :D

2. Sopusuhtaisuus. 
En keksinyt mitään parempaakaan sanaa, miten selittää tätä. Mutta tykkään siitä, että kaikki mun vartalonosat näyttää olevan jotenkin sopusuhtaisia keskenään ja näytän sirolta.

3. Hampaat. 
Kauniit hampaat eivät ole mikään itsestäänselvyys. Pienenä mullakin oli monta vuotta hammasraudat ja välillä ne tuntuivat ikäviltä, kun karkkipäivinä sai syödä vain tietynlaisia karkkeja ja joutui joka yö nukkumaan raudat suussa. Oon kuitenkin onnellinen, että hampaat oiottiin pienenä, sillä nyt mun hampaat on suorat ja kauniit. Kivaa on myös se, etteivät ne värjäänny tai reikiinny kovin helposti, joten vielä tähän mennessä hampaat on pysyneet melko valkoisina eikä mulla ole ollut yhtään reikää. 


3 x paikka, johon haluan

1. Kouluun. 
Tänä vuonna on kolmas kevät, kun haen opiskelemaan korkeakoulujen yhteishaussa. Kolmas kerta myös hakea kauppikseen, joten tänä vuonna haluaisin viimein päästä sisään.

2. Kesään. 
Tämä oli vähän huono, sillä eihän kesä oo paikka. :D Mutta niin kuin aiemmin sanoin, oon ihan kyllästynyt talveen ja pimeään ja haluaisin vaan jo äkkiä kesän ja valon tänne!

3. Lomailemaan lämpöisiin maihin.
En oo vielä koskaan päässyt käymään missään kaukana ulkomailla, joten joskus haluaisin päästä matkustelemaan kivoihin paikkoihin ja nauttimaan auringosta, lämmöstä ja kauniista maisemista. 3 x eniten ärsyttää 

1. Talvi, pimeys ja väsymys.
Talvi on vuodenaika, josta vähiten pidän kylmyyden ja pimeyden vuoksi. Tällä hetkellä oon tosi kyllästynyt siihen ja siitä johtuvaan väsymykseen enkä malta odottaa kevään tuloa.

2. Vähäiset työtunnit.
Viime aikoina mulla on ollut tosi vähän työtunteja ja oon saanut vain vähän palkkaa. Tietysti saan siihen päälle myös työmarkkinatukea, mutta silti rahaa ei ole hirveästi käytössä ja joutuu tarkkaan suunnittelemaan rahankäytön.

3. Kova tuuli.
Oulussa tuulee aina  ja viime aikoina tuuli on tuntunut erityisen kylmältä, kun on ollut enemmän pakkastakin. Välillä olisi kiva käydä ulkoilemassakin esimerkiksi kävelyllä, mutta ei oikein houkuttele, kun tietää paleltuvansa vaikka olisi lämpimät vaatteet päällä. 3 x parasta maailmassa 

1. Rakkaat ihmiset & aika heidän kanssa. 
En tiedä, miten selviäisen elämästä jos mulla ei ois mun läheisiä ihmisiä ympärillä. Oon tosi onnellinen siitä, että mulla on heidät ja aion kyllä pitää heistä kiinni.

2. Oma koti. 
Mulle oma koti on kaikista paikoista lempparein. Siellä on turvallista, kodikasta ja viihtyisää ja siellä voi olla ihan oma itsensä ja tehdä mitä haluaa. Myöskin kotikodin laskisin tähän, sinne voin myös mennä milloin vain haluan.

3. Itsensä toteuttaminen.
On tärkeää, että jokainen saa elämässään tehdä just niitä asioita mistä tykkää ja jotka tekee onnelliseksi. Esimerkiksi mä saan olla sisustushömppä ja kosmetiikkahullu eikä kukaan estä mua olemasta niitä. :)


3 x lempitavara

1. Kännykkä. 
En osaa tätä edes perustella, mutta ilman kännykkää en vaan osaisi elää. Siihen on niin tottunut. Yhteydenpito ja monet muut asiat vaan hoituu niin helposti + pelastaa tylsyydeltä. 

2. Korut + hajuvesi. 
Tykkään käyttää koruja ja mulla on tiettyjä koruja, joita käytän melkein joka päivä. Jos mulla ei ole niitä, niin tuntuu, että musta puuttuu jotain. Myös hajuvettä käytän joka päivä ja en osaisi olla ilman sitä.

3. Sisustusesineet. 
Tykkään kaikista pienistä sisustusesineistä ja ne tekee mun kodista kodin. Jos mulla ei olisi täällä tiettyjä sisustusjuttuja, niin en varmaan viihtyisi täällä niin hyvin. 3 x lempivaate 

1. Mukavat alusvaatteet.
Mulle vaatteissa tärkein juttu on se, että tunnen oloni mukavaksi niissä, joten alusvaatteeilla on paljon merkitystä, onhan ne pukeutumisen perusta. En voi sietää epämukavia alusvaatteita ja jos erehdyn pukemaan sellaiset, niin olo tuntuu ihan ärsyttävältä. Joskus yläasteella aamulla ennen kouluun menoa saatoin jopa hakea edellisiltana pyykkikoriin heitetyt rintsikat takaisin käyttöön, sillä muuten en olisi voinut lähteä kouluun kun kaikki muut olivat ärsyttäviä. Nykyään oon kelpuuttanut vaatekaappiini useammat mukavat alusvaatteet, niin ei tule enää tuota teiniongelmaa aamuisin,hahah. :D 

2. Mekot. 
Voisin käyttää vaikka vuoden jokaisena päivänä mekkoa, sillä ne on niin kivoja ja mukavia. Multa löytyykin vaatekaapista paljon erilaisia mekkoja. ♥

3. Cubuksen vetoketjulegginssit.
Oon käyttänyt näitä monta vuotta ja en tiedä mukavampia housuja. En oikein osaa enää käyttää farkkuja, kun oon tottunut liikaa näihin. :D 

 *kuvat weheartit

Ootteko te tehneet tätä haastetta omaan blogiinne? 
Kivaa lauantaita! 

❤ E

14 kommenttia:

 1. Mä käytän kans joka päivä koruja ja hajuvettä! Mulla on aina korvikset ja sormukset enkä osaa olla ilman niitä! :D Pari vuotta sitten vein toisen sormuksen huollettavaksi ja se oli siellä viikon ja mun oli tosi hankala keskittyä kun huomasin sen puuttumisen ihan koko ajan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ilman on kyllä vaikea elää. :D
   Hehe, onneksi sormus tuli lopulta takaisin. :)

   Poista
 2. Olipas oikeasti pitkästä aikaa tosi kiva haaste! ♥ Pitääkin harkita itsekin tämän toteuttamista! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tee ihmeessä, näitä oli kyllä hauska miettiä. :)

   Poista
 3. Mäki oon ihan armoton sokerihiiri, mutta onneksi saan pidettyä sitä joten kuten aisoissa :D Kännykkä on todellakin tosi tärkeä esine!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! Mä käytin ennen todella paljon koruja mutta nyt en enää kehtaa tai osaa kun oikein koulussa oman alan jutuissa ei voi pitää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :)
   Niin joo se on kyllä totta, meilläkään ei silloin koulussa saanut pitää koruja (paitsi pieniä korviksia pidin silti :D), niin silloin tuli itselläkin käytettyä vähemmän koruja. :D

   Poista
 5. Nämä haastepostaukset ovat kyllä kivoja luettavia ja täytettäviä :). Tässä haasteessa oli muutama samanlainen kysymys kuin yhdessä matkahaasteessa, minkä ajattelin lähipäivinä toteuttaa blogissani :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. :)
   Enpä oo sellaisesta kuullutkaan, pitää käydä lukemassa kun se ilmestyy. :)

   Poista
 6. Kova tuuli on kyllä niin ärsyttävä asia! Mä jouduin viime viikolla kävelemään yhen kilometrin ihan kauheessa tuulessa ja siinä oli kyllä ihan tareeks hetkeen aikaan :D Kivaa, kun säkin teit tän postauksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi, tuulessa kävely on kyllä inhottavaa, ainakin pidemmät matkat. :D
   Hehe. :)

   Poista
 7. Munkin paha tapa on myöhään nukkuminen ja tavallaan myös myöhästely :D Oon kyllä lähes aina ajoissa paikalla mutta lähden aina vasta ihan viimetipassa niin että saan tyyliin juosta paikalle heh :D Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 8. Hehe, kiva kuulla etten ole ainoa. :D
  Kiitos. :)

  VastaaPoista