perjantai 16. helmikuuta 2018

Life lately


1. Parasta on vasta siivottu koti. ♥
2. Potilaana. :D En toivois tätä iskiaskipua kellekään, silä tämä on tosi ärsyttävä ja välillä on joutunut vain lepäilemään. Onneksi nyt on ollut jo parempi. 
3. Helmikuun alussa olin käymässä kotikotona. Kerrankin Mindistä sai otettua kunnon poseerauskuvan, kun se katseli tarkkaavaisena ulos. :D
4. Äitin leipomaa runeberginkakkua. :) 1. Ihanaa kun päivät on pidentyneet ja aurinko laskee vasta iltapäivällä! Viime lauantaina auringonlasku oli tosi punainen, mutta autossa siitä ei saanut otettua kunnon kuvaa. 
2. Käytiin äitin kanssa shoppailemassa viime lauantaina, kun vanhemmat oli käymässä Oulussa. Mulla oli silloin nimipäivä ja sain nämä jutut nimipäivälahjaksi. Tuota paitaa oon katsonut joskus aiemminkin Cubuksella ja se oli aika kiva. :) 
3. Myös poikaystävä muisti mua nimipäiväkukilla. ♥
4. Burger king iltapalalla. 


 1. Sain äidiltä myös ystävänpäiväkukan. :) Nämä hortensiat on ihania! 
2. Laskiaistiistai. :P
3. Ystävänpäiväruusut. ♥
4. Indiskasta löytyneet kivat tuikkukupit. Ostin ensin vain tuon pienemmän ja se näytti niin kivalta, että täytyi käydä ostamassa vielä isompikin kaveriksi. :) 


1.-3. Ystävänpäivää. Oli kiva pukeutua vähän normaalia hienompaan asuun. :) Käytiin poikaystävän kanssa syömässä pannukakkutalossa, josta on kyllä tullut meille melkein vakiopaikka, jos on jotain juhlittavaa. Illalla katsottiin elokuvaa ja syötiin suklaata yms. :D ♥

Hauskaa viikonloppua! 

❤ E

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköinen toi runeberginkakku!♥

  VastaaPoista
 2. Ihana kuinka paljon kukkia!<3 Täytyisi itsekin ryhdistäytyä niiden suhteen ja ostaa kukkia vaikka itse säännöllisesti :)

  VastaaPoista
 3. Heh niinpä. :)♥
  Kukkia on kyllä kiva ostaa itsekin ja ne piristää, mulla on tullut tässä alkuvuodesta tavaksi ostaa kukkia varmaan joka viikko, ennen ostin ehkä hieman vähemmän. :D

  VastaaPoista