maanantai 29. helmikuuta 2016

February through my phone

Huh, helmikuu alkaa olla vihdoin ohi. Enää tämä karkauspäivä. Mulla tammi- ja helmikuu on niitä kuukausia, kun aika vain matelee ja tuntuu, että kylmä talvi ei lopu koskaan. Usein tekisi vain mieli jäädä kotiin, kun pitäis lähteä johonkin. Käpertyä sohvalle lämpimän viltin alle kädessä kupillinen höyryävän kuumaa teetä. Tunnistaako kukaan muu tätä tunnetta?

Tänä vuonna tää helmikuu tuntui kuitenkin menevän hirveän nopeasti. Ehkä se johtui siitä, että oli kaikenlaista kivaa tekemistä. Ja aurinkokin on alkanut pilkistellä pilvien takaa muistuttaen kevään tulosta. Tässäpä muutamia kännykän kameraan tallentuneita hetkiä kuluneesta kuukaudestani. :)

1. Helmikuu alkoi makeasti, kun käytiin siskon kans ostamassa tammikuun viimeisenä päivänä cafe bisketin ylijäämä leivät ja pullat. Mun pakastin on vieläkin ihan täysi näistä, hah!

2. Vaatekaapin siivousta kevättä varten.

3. Kukkia ja kynttilöitä piristämässä vielä pimeitä iltoja. ♥

4. Talviset kynnet.

 1. Kodin sisustuksen päivittämistä kevääseen. Pastellivärejä. ♥

2. Uudet hiukset.

3. Hiukset ennen. Hirveän suurta muutosta ei tapahtunut. Etuhiuksia vähän kevennettiin ja kuivat latvat napattiin pois. Lisäksi värjäsin hiukset itse punaisiksi.

4. Ystävänpäiväksi tuunatut tuikkukupit.

1. Ystävänpäivä-kahvittelua. ♥

2. Helmikuun ostoksia. Olen tässä kuussa säästänyt rahaa ja shoppaillut vain vähän. Rahaa on säästynyt myös sen takia, että oon ollut vanhempien luona eikä ruokaa ole tarvinut ostaa itse. :D

3. Herkku-aamiaisella kylpylähotelli Edenissä.

4. Ystävänpäivän viettoa isosiskon kanssa. ♥

1. Aurinkoisen päivän selfie.

2. Uusi villakangastakki Ellokselta.

3. Ihania tulppaaneita. ♥

4. Mun lenkkikaveri täällä koti-kotona. Voiko suloisempaa olla. ♥


Tällainen postaus oli aika kiva tehdä, ehkäpä tästä vois tulla tapa joka kuukauden lopussa. :)
Miten teidän helmikuu sujui? :)
♥ E

2 kommenttia:

  1. Tälläiset puhelinkuvapäivitykset on ihan superkivoja - tykkäsin kovasti :) Ja voi että miten ihana karvapallo viimeisestä kuvasta kurkistikaan, aww ♥

    VastaaPoista