sunnuntai 21. helmikuuta 2016

My home, part one

Hei ♥
Ajattelin tällä kertaa tehdä postauksen kodistani ja sen sisustuksesta. :) Oon asunut Oulussa koko ajan tässä samassa asunnossa. Tähän mennessä siis reilu puolitoista vuotta. Silloin kun sain tietää saaneeni opiskelupaikan ja aloin etsiä asuntoja, mulle oli heti selvää etten halua kaupungin opiskelija-asuntoihin. Siispä katselin yksityisten vuokraamia asuntoja. Ajattelen, että mielummin maksan enemmän vuokraa ja säästän muissa menoissa, niin saan ainakin asua sellaisessa asunnossa, jossa viihdyn.

Kun löysin tän asunnon, en edes käynyt asuntonäytössä. Sisko kävi siellä mun puolesta ja lähetti kuvia. Kuvista asunto ei tietenkään näyttänyt mitenkään superhienolta, sillä se oli aivan tyhjä ja pölyinen. :D Mutta mulle tuli sellainen tunne, että tää asunto mun on pakko saada. Ja onneksi sainkin. :) Tää asunto on remontoitu ja monelle onkin tullut yllätyksenä, että talo on oikeasti 60-vuotta vanha. :D Joitain asioita täältä tosin puuttuu, mitä monesta uudemmasta talosta löytyy. Mulla ei esimerkiksi ole astianpesukonetta eikä omaa saunaa tai parveketta. Mutta eipä se hirveästi ole haitannut. Kesällä tietysti kaipaa tuota omaa parveketta, mutta yleensä meen vaan johonkin lähipuistoon kun haluan istuskella ulkona. :)

Tässä ihan lähiaikoina oon kyllä välillä etsinyt uudempia asuntoja.. Mutta tullut lopulta siihen tulokseen, että miksi vaihtaa kun viihdyn hyvin täällä. :) Muuttaminen on muutenkin kauhean iso homma, eikä sitä ihan huvikseen vaan viiti tehdä. Ja koska tää mun eka oma koti, on se erityisen tärkeä. ♥

Kun tullaan ovesta sisään, heti oikealla on makuuhuone ja vasemmalla pieni eteinen, jonka jälkeen ovat keittiö ja olohuone. WC on suoraan ulko-ovea vastapäätä. Asun kaksiossa, ja tilaa on huikeat 47neliötä. Ajattelin esitellä kotini kahdessa postauksessa, sillä muuten kuvia tulisi aivan hirveästi. Kurkataan ensin makuuhuoneeseen ja eteiseen. :)

Sisustuksessa tykkään paljon vaaleista sävyistä, kuten valkoisesta ja beigestä. Lisäksi tykkään käyttää erilaisia tehosteväre, jotta värimaailma ei ole liian yksipuolinen. Pidän sisustuksen myös melko yksinkertaisena siten, että en tykkää tunkea joka paikkaa täyteen tavaraa. :)


MakuuhuoneEteinen Mitäs tykkäätte sisustuksesta? :)
Seuraavassa postauksessa kurkataan sitten keittiöön sekä olohuoneeseen.

Aurinkoista alkavaa viikkoa & talvilomaa niille, jotka siitä saavat nauttia!
♥ E2 kommenttia:

 1. Vähänkö ihana asunto sulla! :) Muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi kivalta. Liityin lukijaksi!

  http://eellamaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥
   Käyn vierailemassa sun blogissa. :)

   Poista