torstai 27. lokakuuta 2016

Autumn things

Syysloman kunniaksi luvassa vähän syysaiheista postausta. Syksy on vähän sellainen yhtä aikaa hyvä ja paha.. Ootte ehkä täällä jo huomanneet, etten oo oikein mikään syysihminen. Mun mielestä on aina yhtä ikävää jättää hyvästit kesälle ja siirtyä syksyyn. Haluaisin vaan kesän jatkuvan ikuisesti.

On syksykin kuitenkin jollain omalla tavallaan ihan kiva ja en ois uskonut sanovani tätä, mutta oon ehkä vähän oppinut tykkäämään siitä, hmm. Tässä postauksessa ajattelinkin keskittyä positiivisiin asioihin syksyssä. Nyt kuulette vähän mun lemppari syysasioita, we heart itin kuvien inspiroimana. Mut löytää muuten sieltä nimellä ellamaari :) ♥ syysvaatteet & asusteet
Syksy on ehkä mun lemppari vuodenaika, mitä tulee pukeutumiseen. Kaapista saa taas ottaa esiin kaikki ihanat ja lämpöiset neuleet ja neuletakit, flanellipaidat, syyskengät, huivit ja muut asusteet. Syysväreistä lemppari on viininpunainen. ♥

♥ ruska
Oikeasti inhoan sitä, miten syksyllä kaikki kuihtuu ja kuolee, mutta ainakin lehdet on hetken kauniin värisiä, ennen kuin ne tippuu.
  ♥ kynttilät
Poltan aina kynttilöitä vuodenajasta riippumatta, mutta syksyllä niistä tuntuu välittyvän ihan omanlainen tunnelma. Esimerkiksi aamulla heti herättyä on ihana sytyttää kynttilöitä palamaan, kun on vielä hämärää.

♥ syystunnelma
Syksyssä on sellainen jännä tunnelma, jota on vaikea selittää. Kun ulkona on kylmää ja sateista, on sisällä samaan aikaan lämmin ja kotoisa tunnelma. 

♥ rauhalliset koti-illat
Kesällä tulee kuljettua niin paljon joka paikassa, että syksyllä on hyvä välillä levähtää. Ei tarvi potea huonoa omaatuntoa, vaikka viettäis monta koti-iltaa viikossa vain katsoen netflixiä ja napostellen jotain, haha.

♥ uuden alku
Syksy on hyvä aika aloittaa uusia asioita, esimerkiksi opiskelu, uusi harrastus tai jotain pienempiäkin juttuja, mitä ei vaan oo saanut aiemmin tehtyä.
♥ syyskävelyt
Pitkät kävelylenkit iltaisin viileässä syyssäässä on vaan parasta. Joka paikassa on rauhallista ja siinäkin on oma tunnelmansa, kun on hämärää ja kaikenlaisia valoja päällä. Kaikki huolet ja murheet unohtuu hetkeksi.

♥ lämpimät juomat
Ja lenkin jälkeen on ihana tulla kotiin lämpimään ja juoda kupillinen kuumaa teetä tai kaakaota kanelilla maustettuna, josta onkin tullut mun uus syyssuosikki. 

♥ kodin sisustaminen syksyiseksi
Sisustaminen on mun lempipuuhaa ja syksy on tosi inspiroivaa aikaa siihen. Kodin voi verhota syksyisillä koristetyynyillä, torkkupeitoilla, kynttilöillä ja koristevaloilla.

♥ halloween
Aika juhannuksesta pikkujoulukauteen olisi aika pitkä, jos välissä ei olisi mitään mitä juhlia. Halloween osuu just sopivasti syksyn pimeimpään aikaan ja sen juhliminen piristää pahimman kaamoksen keskellä. Tänä vuonna ajattelin viettää oikeat halloween juhlatkin kavereiden kanssa. :)

♥ ensilumi
Just tänä aamuna kun heräsin oli ensimmäiset lumet jääny maahan ja näytti heti paljon valoisammalta! ♥

♥ joulun odotus
Rakastan joulunaikaa ja joulun odottaminen on ihanaa. Tykkään ehkä jopa enemmän joulunodotus tunnelmasta kuin itse joulusta. On ihanaa laittaa kotiin joulukoristeita, suunnitella ja ostaa joululahjoja, tehdä joulukortteja, leipoa pipareita ja kuunnella joululauluja. ♥ Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Ehkä sillä on jotain vaikutusta, että oon syntynyt joulukuussa. Oon siis oikea joulunlapsi, heh. 

Mitä muita kivoja juttuja syksystä tulee mieleen? :)

♥ E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti