sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Warm & comfy

Syysalet on jo alkaneet monessa kaupassa. Ootteko vielä käyneet kattelemassa?Mun piti perjantaina viedä vaatepussi H&M:n vaatekeräykseen, mutta jäinkin samalla sinne kiertelemään. Enkä tietenkään lähtenyt kotiin tyhjin käsin.. Hassua, vaikka vaatekaapit on täynnä vaatteita, niin silti aina keksii jotain "tarpeellista", mitä on pakko ostaa.
Tällä kertaa etsin ohuita neuleita, sillä musta tuntuu, että mulla on vaatekaapissa vaan hullun paksuja villapaitoja, mitä on jo tähän aikaan vuodesta liian viileä käyttää yksistään ja takin kanssa niillä taas tulee liian kuuma. 
Löysinkin pari tosi kivaa yksilöä, joita en malttanut jättää ostamatta. Pääsinpähän alekupongeistakin eroon samalla. :D Tuo vaalea neule on kyllä maailman mukavinta ja pehmoisinta materiaalia ja musta-valkoisen malli taas on kivan väljä. Alle voi hyvin pukea esimerkiksi jonkun kauluspaidan. 
Eksyin samalla pyörimään myös lasten osastolle ja löysin sieltä pari aleostosta. Mun mielestä sellaset housut, missä on polvissa jotkut yksityiskohdat on kivoja, mutten oo vielä koskaan onnistunu löytämään itelle sellaisia, mitkä näyttäis oikeesti fiksuilta jalassa. Mutta nyt nää housut tekonahkapolvilla tuli vastaan ja vähän vitsillä otin ne hyllystä mukaan sovituskoppiin. Housut osoittautukin oikein sopiviksi ja mua onkin nyt naurattanu, että mun pitää vissiin alkaa jatkossakin ostamaan housut lasten puolelta, niin lahkeetkin on sopivan pituiset. :D Tummanharmaa väri on myös kivaa vaihtelua perusmustaan.
Sydänkuvioinen paita sifonkisella alaosalla näytti niin kivalta tuon tummemman neuleen kanssa, että sekin oli pakko napata mukaan. Ennen kassalle menoa vielä vähän epäröin, että ostaako Ella 20v nyt oikeesti lasten vaatteita.. Tuntui niin hassulta ajatukselta. Mutta kun huomasin H&M clubissa 10% lisäalennuksen aletuotteista, niin ihan onnessaan kiikutin vaatekasan kassatädille, haha. :D

Mitäs tykkäätte ostoksista? Onko kukaan muu löytänyt kivoja juttuja aleista? :)

♥ E

1 kommentti:

  1. Jään seurailemaan :) Iski kamala shoppailukuume, onneksi reilun viikon päästä on synttärit ja tulee veronpalautukset niin pyörähdän itsekkin alemyynneissä jos jossain sellaisia vielä on :)

    VastaaPoista