tiistai 28. maaliskuuta 2017

3x kevätuutta

Tiedättekö sen tunteen, kun on kevät ja tekee koko ajan vain mieli shoppailla kaikkia uusia juttuja? Mun vaatekaapissa on ihan tarpeeksi vaatteita ja mitään uusia sisustusjuttujakaan en tarvitsisi.. Mutta kun meen kaupungille, löydän aina jotain kivoja keväisiä juttuja, joita en vaan voi jättää ostamatta.. Ja pian huomaan käveleväni kotiinpäin jokin uusi ostos mukana. :D


Alennusmyynneistä on myös tullut mun uusin heikkous. Varmaan jonkun puolen vuoden aikana en oo ostanut yhtään vaatetta, joka ei olisi ollut alennuksessa tai johon en olisi käyttänyt jotain alennuskuponkia tai klubialennusta, haha. Kai se on toisaalta ihan hyvä juttu tässä shoppailuinnossa, että en ainakaan tuhlaa mihinkään kovin kalliiseen vaan metsästän edullisia ostoksia. Ja toisaalta nykyään mietin kyllä myös paljon tarkemmin kuin ennen näitä aleostoksiakin, että onko niille oikeasti käyttöä. 


Tässä viime aikoina mun vaatekaappiin on taas yllättäen ilmestynyt pari kivaa uutta vaatetta ja ajattelin nyt esitellä ne.


Viime viikolla käytiin pikkusiskon kanssa kaupungilla. Mun ei ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta tämä kiva puuvillapaita tuli mua vastaan H&M:n ale-osastolla. Nuo röyhelö-yksityiskohdat oli musta jotenkin söpöjä ja khakinvihreän ja valkoisen yhdistelmä raikas. Ja päälläkin tää näytti kivalta, joten pakkohan se oli sitten ostaa. Hintaa tällä oli vain 7€. Nään jo mielessäni keväisen asun, jossa yhdistän tän kanssa valkoiset farkut ja jotkut kivat kevätkengät, kunhan ilmat vähän lämpenee. Tämä satiinipusero löytyi myös H&M:ltä, mutta nettikaupan puolelta. Tilasin samalla muutaman muunkin vaatteen, mutta tää oli lopulta ainoa juttu jonka tilauksesta pidin. Mulla on näitä jo ennestään harmaa, mutta se on vähän liian iso, joten otin nyt pienemmän koon. Nämä on musta kivoja paitoja, vaikkapa vaan yksinkertaisesti jonkin neuletakin ja farkkujen kanssa. Tää maksoi vain reilu 5€, sillä alehinnasta sai vielä jonkin lisäalennuksen. 


Ja tän gina tricotin farkkupaidan sain pikkusiskolta, joten tää ei sinänsä ole uusi ostos, mutta mulle uusi kuitenkin. :D Vaihdeltiin vähän vaatteita hiihtolomalla. Mulla on jo ennestään tästä vaaleamman sininen farkkupaita, joka on ollut kovassa käytössä, joten eiköhän tällekin tule paljon käyttöä. 

Mitäs pidätte ostoksista? Tykkäättekö shoppailla alennusmyynneissä? 
Tai vaihdella vaatteita sisarusten tai kavereiden kesken? :)

E

4 kommenttia: