torstai 2. maaliskuuta 2017

Kauneuskysely

1. Varhaisin meikkimuistosi? 
Pikkutyttönä istuin aina äidin vieressä tarkkailemassa kun se meikkasi, jos oltiin lähdössä jonnekin. Varmaan jotain äidin ja isosiskon meikkejä on myös jossain vaiheessa tullut testailtua. 
Jo ekaluokalla muistin joka aamu ennen kouluun lähtöä laittaa omenan tuoksuista hajuvettä ja vadelma-huulikiiltoa, jotka äiti oli tilannut mulle Yves Rocherilta, hehe. :)
Ala-asteen ylemmillä luokilla aloin opetella meikkailua viikonloppuisin, kouluun en vielä tuolloin meikannut. Joskus kasiluokalla vasta aloin meikata kunnolla.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi? 
Hmm.. Multa ei löydy laukusta mitään meikkipussukkaa tms. Meikkaan yleensä aamuisin sen verran huolellisesti, että meikkiä ei tarvitse päivän aikana pahemmin lisäillä. Mua jotenkin inhottaa ajatus, että päivän aikana lisäilisi iholle koko ajan lisää meikkiä ja illalla sitä olisi kauhea kerros. Meikkivälineitä joutuisi myös jatkuvasti pesemään, jos käyttäisi niitä tuollalailla ns. "likaisella iholla". Huulirasva multa kuitenkin löytyy laukusta aina, ja puuteri hätätilanteita varten. Huulipunan otan yleensä myös mukaan jos muistan.  


 3. Lempituoksusi? 
Mulla on ollut tässä tähänastisen elämäni aikana aika paljon hajuvesiä, joten mitään kaikkien aikojen suosikkia en osaa valita. Ennen tykkäsin makeista ja hedelmäisistä karkkituoksuista, mutta nykyään myös kukkaistuoksuista. Tällä hetkellä lemppari on Guess Girl Summer-tuoksu, jonka ostin viime kesänä. ♥ En malttais odottaa kesään, että voin ottaa sen taas käyttöön.
Ja joskus about vuosi sitten testailin kaupassa Elie Saabin tuoksuja ja niistä Le Parfum oli niin ihana, että sen kotiuttaisin kyllä heti itselleni, ellei se olisi niin kallis. :(
 

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Näin kosmetologina en voi liikaa korostaa ihon puhdistusta. Se on koko ihonhoidon perusta. Jos esimerkiksi puhdistaa meikit huonosti kasvoilta, niin siellä meikin allahan ne kaikki epäpuhtaudet alkaa oikein muhia. Eikä ne tuotteiden hoitavat ainesosatkaan likaiselle iholle imeydy. 

Tärkeää on myös löytää ne just omalle iholle sopivat tuotteet. Se ei vaan oikein onnistu muuten kuin kokeilemalla, joten virheostoksilta ei voi välttyä. :D
 


 5. Uusin kauneuslöytösi? 
Alkuvuodesta ostin Sokoksen alennusmyynnistä kynsilakan kuivattavia tippoja, ja niistä oon kyllä tykännyt. Ei haittaa vaikka jäis kynsien lakkaus viime tippaan ennen johonkin lähtöä. :)  
Viime vuoden puolella taas ostin Lumenen vitamin c heleyttävän hyaluronitiivisteen ja siitäkin on kyllä tullut uus lemppari. ♥ Sitä kun laittaa pelkästään iholle ennen meikkivoidetta, niin ihosta tulee ihan nukkemaisen pehmeä ja sileä.
 

6. Ikimuistoisin virheostoksesi? 
En oo kai koskaan tehnyt mitään ihan kamalia virheostoksia, ehkä joskus ostanut jotain meikkivoiteita tai kasvorasvoja, jotka ei oo soveltunut omalle iholle ja iho on mennyt hetkellisesti huonompaan suuntaan, mutta sitten oon vaihtanut ne pois. :D7. Meikkivoiteella vai ilman? 
Meikkivoiteella. Mulla on omasta mielestäni melko epätasainen ihonsävy, aina nenä tai posket hieman punoittaa, joten harvoin tulee lähdettyä mihinkään ilman meikkivoidetta.
 

8. Eyeliner vai kajal?
Joskus teininä käytin aina eyelineriä, mutta nykyään jos laitan rajaukset teen ne kajalin ja luomivärin yhdistelmällä, jolloin rajauksesta ei tule niin kova vaan sitä voi häivyttää mielensä mukaan.9. Tuote jota ilman et tulisi toimeen? 
Mulla on tosi kuiva iho varsinkin talvella, joten erilaiset kasvovoiteet ja kasvonaamiot on aika tärkeitä mun ihonhoidossa.
 

10. Tuote jota haluat vielä koittaa?  
En tiedä lasketaanko ihonhoitotuotteisiin, mutta jonain päivänä haluaisin hankkia jonkun kasvoharjan (siis sellaisen ihonhoitolaitteen) ja testata, ovatko ne oikeasti niin hyviä mitä joka puolella väitetään. Tuotteista olisi vaihtelun vuoksi kiva kokeilla jotain luonnonkosmetiikkaa. 

*kuvat weheartit  

Seuraavana laitan haasteen kiertämään Millalle. :)
♥ E

2 kommenttia: