maanantai 13. helmikuuta 2017

Flower dreams

Viime postauksessa kevään shoppailuhaaveiluista mainitsin, että mun oli jo aivan pakko tilata muutama juttu vaatekaappiin kevättä odottamaan. ♥


Mulla oli vielä Zalandolle joululahjaksi saatu lahjakortti käyttämättä, ja olin aluksi ajatellut säästää sitä myöhemmälle kevääseen ja tilata sitten jotain kivaa kevätuutta. Mutta eksyin selailemaan alennusmyyntejä ja löysin sieltä kengät, jotka oli aivan rakkautta ensisilmäyksellä. ♥


Oon jo muutamana keväänä katsellut maihinnousukenkien tapaisia nilkkureita. Ne on kivannäköisiä ja näyttää kengiltä, joilla on hyvä kävellä. Mun mielestä ne perusmustat nahkaiset tällaiset ei kuitenkaan oo ollut ihan mun tyylisiä, sillä oon etsiskellyt jotain vähän tyttömäisempää. 

Nämä Even&Oddin nilkkurit on juuri sopivan tyttömäiset kukkakuosineen ja värineen. Ja tennarimainen kangas on sopivan kevyt, näitä voi vaikka joskus kesälläkin käyttää. Vois näyttää aika söpöltä pitsisukkiin ja johonkin mekkoon yhdistettynä. :)Kenkien jälkeen lahjakortista jäi vielä vähän käyttämättä, joten päätin samalla etsiä löytyiskö mitään muuta kivaa.  Löysin vero modalta ihanan röyhelöisen paitapuseron ja onlylta pitkän hupullisen villatakin.

Tuo pusero sopii hyvin esimerkiksi huomiseen ystävänpäivän asuun ja paksuja villatakkeja tykkään käyttää takkina viileinä kevät/kesäiltoina, joten tääkin on siihen tarkoitukseen just hyvä. Niitä ei voi koskaan olla liikaa! En oo vielä  varma mitä tuosta hupusta tykkään, sillä se on aika iso, mutta näyttää ainakin rennolta. :) Otin näistä myös kuvat päällä, sillä hengarikuvissa vaatteet ei koskaan näitä niin kivoilta, mitä oikeasti päällä. :)

Mitäs tykkäätte ostoksista? Ootteko tehneet vielä mitään keväisiä ostoksia?
Zalandolla on tällä hetkellä hyvät alennusmyynnit menossa ja lisäksi Shopshop.fi
sivulta löytyy alennuskoodeja.  

Aurinkoista viikkoa & ihanaa huomista Ystävänpäivää!
♥ E

*Yhteistyössä Shopshop.fi kanssa 2 kommenttia: