keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

20 random faktaa minusta

Hei & ihanaa keskiviikkoa! ♥
Blogeissa näkee usein erilaisia postauksia, joissa on random-faktoja blogin kirjoittajasta. Oon miettinyt jo kauan sellaisen postauksen kirjoittamista, mutta oon mielestäni huono kertomaan itsestäni mitään juttuja. Mutta koko postauksen idea kai onkin siinä, että kirjoittelee vain mitä mieleen tulee. :)

Viime viikolla päätin vihdoin tehdä tän postauksen luonnoksiin ja oon käynyt lisäilemässä tähän faktoja aina, kun jotain on tullut mieleen. Enempää faktoja en keksinyt tällä kertaa ja ajattelin julkaista tän nyt, kun mun pitäisi oikeasti olla opiskelemassa ahkerasti, mutta halusin silti tulla postailemaan. En oo ehtinyt vähään aikaan ottaa mitään uusia kuvia, joten postauksen kuvituksena muutamia vanhoja kuvia, joita otettiin siskon kanssa alkutalvesta. Osa näistä on näkynyt täällä aiemminkin. :) 


1. Kun olin pieni (ala-asteella), halusin joka ilta äidin tekevän mulle hiuksiin lettejä, jotta mulla oli aamulla kiharat. Toivoin aina, että mulla olisi kiharat hiukset ja vielä nykyäänkin tykkään mun hiuksista enemmän kiharoilla kuin suorina.

2. Inhoan kiroilua, musta se on tosi ruma tapa ja en koskaan tee sitä. Paitsi yksin kotona raivoan joskus kodinkoneille (esim. läppärille kun se ei toimi tai imurille, kun sen osat irtoilee ja tippuu varpaille), mutta sitä ei lasketa, koska kukaan ei kuule heh.

3. Oon tosi järjestelmällinen ja esimerkiksi kotona kaiken pitää aina olla tip top. Mua ärsyttää, jos joku mun luona kyläillessään liikuttelee kaikkia tavaroita ja aina tahtomattani alan valittaa siitä.

4. Tän lisäksi oon myös siivousfriikki ja joka päivä kotona teen jotain pieniä siivousjuttuja. Nyt keväällä varsinkin ärsyttää tosi paljon, kun auringonvalo näyttää aina jossain olevan pölyä, vaikka olisi juuri siivonnut. 

5. Taidan muutenkin olla vähän perfektionisti ja pikkutarkka asiassa kuin asiassa.


6. Yksi asia, jota en voi sietää on tupakoivat ihmiset. Varsinkin sellaiset, jotka eivät yhtään välitä kanssaihmisistä ja tupakoivat missä ja milloin sattuu.

7. En oo myöskään koskaan edes maistanut tupakkaa enkä aio. Jo pelkkä haju saa mut melkein voimaan pahoin.

8. Kun kävelen kaupungilla tupakoivien porukoiden ohi, yritän pidättää hengitystä niin kauan, että oon riittävän kaukana enkä enää haista tupakanhajua, haha. 

9. Mulla on mielestäni aika erikoinen kolmas nimi enkä oo koskaan kuullut kenellekään muulla olevan samaa nimeä. Se on musta kiva.

10. Minulla ei ole ajokorttia, enkä tiedä aionko edes koskaan hankkia sitä. En osaa oikein ajatella itseäni auton ratissa ja ainakin tähän asti oon pärjännyt hyvin ilmankin.


11. Itken aika helposti. Jos esimerkiksi katson surullista elokuvaa tai luen jotain kauheita uutisia, saattaa kyyneleet vaan alkaa valua mun silmistä.Tai jos joku alkaa itkeä, muakin saattaa alkaa itkettää.

12. Kun mulla on jotain vaivoja, alan heti googletella itselleni jotain diagnoosia ja huolestun vielä enemmän. 

13. En tykkää käydä lääkärissä. Onneksi hän mennessä oon joutunutkin käymään siellä vain muutaman kerran. Mun on itseasiassa jo kauan pitänyt varata lääkäriaika, mutta vasta muutama päivä sitten sain sen tehtyä. En tiedä miten se oli niin vaikea asia hoitaa. 

14. Kun näen unia, ne tuntuu aina tosi todellisilta. Ja kun herään pahasta unesta, en meinaa uskaltaa avata silmiä katsoakseni, onko kaikki kunnossa. Esimerkiksi vasta näin unta, että jollain naapurilla syttyi tulipalo ja palo levisi myös mun asuntoon, eikä mulla ollut enää kotia. Ihan hirveä uni, hyi.

15. En oikein tykkää mistään 'feikeistä' kauneusjutuista esim. ripsienpidennykset, hiustenpidennykset, kauneusleikkaukset. Musta on surullista miten nykyään tuntuu, että monet ihmiset ei uskalla olla omia itsejään vaan pitää piiloutua jonkun kuoren alle.

 
16. Oon aika temperamenttinen ihminen. Saatan olla ihan rauhallinen ja yhtäkkiä parin minuutin päästä oonkin ihan kiukkuinen.

17. Jos saisin valita ihan minkä vain ammatin, jossa haluaisin työskennellä, haluaisin olla stylisti tai sisustussuunnittelija. Stylistin työssä mun kosmetologin koulutuksestakin olis hyötyä. 

18. Joskus tulevaisuudessa haluaisin ehkä perustaa oman yrityksen ja olla yrittäjä. 

19. Uusien ihmisten seurassa oon yleensä vähän hiljainen ja ujo. Mutta kun mut oppii tuntemaan, huomaa että oonkin aika puhelias.

20. Oon usein kärsimätön ja mulle on tuskaa, kun joudun esimerkiksi odottamaan tuloksia pääsykokeesta tai työhaastatteluista. Haluaisin aina heti saada tietää, miten mulle käy. 

Mitä tykkäätte näistä random faktoja-postauksista?

❤ E

8 kommenttia:

 1. Random faktat on ihan parhaita :D ja monessa asiassa oon ihan samaa mieltä, varsinkin toi tupakointi! Siinä on yks asia mitä en ikinä tuu ymmärtämään.

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mustakin nää on kivoja postauksia lukea.
   Hyvä, että joku muukin on samaa mieltä. :D

   Poista
 2. Paljon löytyi samoja aatteita kuin omasta päästäkin. Tuo tupakointi on kyllä tosi hirveää. Kuljen töihin pyörällä ja monesti kun hyppään hengästyneenä pyörän päältä ja menen ulko-ovelle niin ovella pyörii yksi tai useampi tupakoija ja yritän pitää hengitystä (tosi helppoa hengästyneenä). Ei nimittäin kauheana tee mieli vetää keuhkoja täyteen sitä tupakansavua. Jo pelkkä tupakinsavun läpikävely saa hiukset haisemaan ihan myrkyltä! Nyt pitäs vielä rohkastua ja ehottaa työkavereille jos he viitsisivät takkinsa viedä pukukoppiin kun työkoppi haisee ihan tuhkakupille. Yök!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa kyllä ikävältä..
   Ihan fiksu idea, on kyllä epämukavaa kun pitää vaikka takkia samassa naulakossa tupakansavuisten takkien kanssa ja oma takkikin alkaa haista siinä sivussa. :p

   Poista
 3. Kivoja faktoja ja pystyn samaistumaan yli puoleen näistä! :) Kiroilu on minunkin mielestä inhottavaa mutta silti sorrun toisinaan kiroilemaan ihan huomaamattani. Paha tapa mistä pitäisi päästä eroon.

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti. Hauska, että löytyi samoja kohtia. :D

   Poista
 4. Tosi kivoja faktoja! Nää postaukset on aina niin hauskoja :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista