maanantai 3. huhtikuuta 2017

3 + 1 päivää

Viime viikolla Sokoksella vietettiin perinteisiä 3 + 1 päiviä ja pitihän siellä käydä muutamana päivänä pyörähtämässä. Korvaa vähän hulluja päiviä, kun Stockmania ei enää täällä Oulussa ole. Enemmän tykkäsin kyllä hulluista päivistä, mutta oli nämäkin ihan kivat. 
Mulla ei ollut oikeastaan mitään tarpeellista ostettavana, joten kiertelin vain eri osastoja ja katselin, jos löytäisin jotain heräteostoksia. Ruokaa tuli ostettua ja sen lisäksi tein muutaman pienen kivan löydön. Oon ihan tyytyväinen, että mitään suurempia ostoksia en sortunut tekemään. :)
Sagaformin pieni kukanmuotoinen uunivuoka löytyi 3,95e hintaan. Pääsee varmaan enemmän käyttöön kulhona kuin uunivuokana. Garnierin kangaskasvonaamiota oon joskus kokeillut ja se oli ihan toimiva, joten ostin nyt uudestaan. Hintaa taisi olla 1,60e. 

En oo koskaan kokeillut mitään meikkejä We care iconilta, joten nappasin vitosella mukaan pari geelikynsilakkaa. Yllätyin positiivisesti, sillä tähän mennessä lakat vaikuttaa aika lupaavilta. Kuvan lakkaukset on nyt ollut mulla kynsissä keskiviikko illasta asti (alus- ja päällyslakan kanssa) eikä lakka oo vielä lohkeillut tai irronnut mistään kohtaa. Pitää varmaan joskus ostaa kokeiluun muitakin kyseisen sarjan meikkejä. 


Ootteko koskaan kokeilleet We care iconin meikkejä?
Kävittekö shoppailemassa 3 + 1 päivillä? :)

❤ E

P.S. Kannattaa maistaa Magnumin valkosuklaata, oli aivan ihanaa!

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia! Nuo Magnumin suklaat kiinnostaa kyllä kovasti.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Kokeile ihmeessä heti seuraavana herkkupäivänä! :p

   Poista