torstai 6. huhtikuuta 2017

Asuntopostaus, osa 2: Eteinen & keittiö

Jatkoa seuraa asunnon esittely postaukseen. Tänään vuorossa eteinen ja keittiö. :) 
Eteinen ois varmaan pitänyt esitellä ensimmäisessä osassa, mutta en halunnut tehdä sellaista perinteistä esittelypostausta. Näiden huoneiden esittely menee nyt vähän niin kuin oikealta vasemmalle. Ulko-ovelta katsottuna täällä mun kodissa ihan oikealla on ensin makuuhuone, keskellä eteinen, josta pääsy vessaan ja keittiöön. Ja aivan vasemmalla olohuone. 

Eteisen kuvaaminen oli ehkä haastavinta, aina tuli jokin seinä vastaan. Hetken aikaa kuvakulmia mietiskeltyäni sain kuitenkin jonkinlaisia kuvia räpsittyä. 

Keittiö taas on niin pieni, ettei siitä tarvinnut ottaa edes panoraamakuvaa. Kaikki olennainen mahtui hyvin normaaliin kuvaan. Tykkään pitää keittiön sisustuksen vähän muuta sisustusta värikkäämpänä. Välillä olin jopa vähän kyllästynyt noihin pinkkeihin kodinkoneisiin. Mutta onhan ne kyllä aika söpöt ja tuo kivaa ilmettä. :)
Mitäs pidätte näiden huoneiden sisustuksesta? 

❤ E

8 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihana sisustustyyli! Nuo yksityiskohdat ovat niin suloisia <3
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi hitsi kuinka nättiä <3 Noi pinkit yksityiskohdat on ihania!!

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Niin suloinen ja kodikas sisustus!! Tykkään sun persoonallisesta ja värikkäästä tyylistä sisustaa. :-)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköistä ja mukava aina katsoa näitä asuntopostauksia, kun kaikilla on niin erilainen sisustusmaku :) mäki haluisin pitää kaikkea pikkutilpehööriä esillä, mutta kissat tahtoo tiputtaa kaiken ja viimeisimpänä heivasin koko kirjahyllyn pois, kun ei sille ole käyttöä enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mustakin asuntopostauksia on kiva lukea just sen takia, kun näkee niin erilaisia koteja. Höh, mutta varmaan parempi niin, tavarat ei mee ainakaan rikki. :D

   Poista